Fenerbahçe'nin Mert Müldür planı..
19.11.2022 - 10:40
1/5
GÜNDEM MERT MÜLDÜR
Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunma rotasyonunu güçlendirmek istiyor. Listedeki isimlerin başında Kaan Ayhan geliyordu. Ancak Kaan için ezeli rakiplerin de devreye girmesi, bu transferi daha da zor hale getirdi. Fenerbahçe de gözünü, Sassuolo’nun bir diğer milli yıldızına çevirdi. (Fanatik)

2/5
ÖNCELİK SAVUNMA
Tüm kulvarlarda yoluna devam eden Fenerbahçe, ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda öncelik savunma transferine verilmiş durumda. Takımdaki stoper rotasyonunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, çalışmalara başladı.

3/5
SEZON BAŞINDAN BU YANA SAKAT
Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen 23 yaşındaki milli oyuncu Mert Müldür, ligin ilk maçı olan Juventus mücadelesinin 7. dakikasında bileğinden sakatlanmıştı. Bu nedenle kalan bölümü kaçırdı. Ancak Mert, önümüzdeki ay idmanlara başlayacak. Ocak ayından itibaren ise formasına kavuşması bekleniyor. Fenerbahçe de yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

4/5
ÜÇLÜ SAVUNMAYA UYGUN İSİM
Mert Müldür, her savunmanın her iki kanadının yanı sıra stoper olarak da görev yapabiliyor. 23 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’de özellikle 3’lü savunmada kenar stoper olarak kullanılabilir. Hem yerli hem de çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertliler için en cazip adaylardan biri haline geldi.

5/5
İLİŞKİLER DÜZGÜN
Kaan Ayhan için Sassuolo ile zaten görüşmeler başlayan yönetimin, Mert’in şartlarını da soracağı ve pazarlıklara 23 yaşındaki üzerinden devam edeceği öğrenildi.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol