Jorge Jesus, İstanbul'a bayılıyor..
18.11.2022 - 10:08
1/5
BİR İSTANBUL HAYRANI: JORGE JESUS
Fenerbahçe ile imza aşamasına geldiği günlerde Türkiye’ye gelip gelmeme konusunda büyük tereddüt yaşayan Jorge Jesus, geride kalan 6 aylık zaman diliminde tereddütlerinden arınıp İstanbul, Fenerbahçe ve boğazın hayranı oldu. Sarı lacivertlilerin her branştaki başarılarını şaşkınlıkla izleyen, gittiği EuroLeague maçında salona, ambiyansa, parkedeki takıma ve taraftara hayran kalarak Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gören Jesus’un kulübüne olan sevgi bağı da katlanarak arttı. (Hürriyet)

2/5
BOĞAZDA EV YERİNE OTELİ TERCİH ETTİ
Türkiye'yi, İstanbul’u, statları, futbol iklimini çok sevdiğini birçok kez ifade eden Portekizli, ekibiyle gurme turları da yapıyor. Şile’de balık, Nusret’e et ve baklava yemeyi, boğaza Balık restoranlarına gitmeyi çok seven Jesus, ekibiyle Bağdat Caddesi’nde kahve içmeyi tercih ediyor. Yönetimin kendisine boğazda ev kiralama önerisini istemeyen Jesus, Koç ailesine ait 5 yıldızlı otelin panoramik boğaz manzaralı kral dairesinde kalıyor.

3/5
SEVGİYLE PERFORMANSI DA ARTIYOR
Sevgi ve güven ortamında çalıştığında başarısı katlanan Portekizli teknik adam, Flamengo’da da sevginin karşılığını Libertadores dahil 5 kupa alarak vermişti. Türkiye’de de büyük bir sevgi fırtınasıyla karşılaşan Jesus’a ‘Mister’, ve ‘Dede’ diyerek besledikleri saygı ve sevgiyi ifade eden taraftarlar, ünlü teknik adamın çiğnediği sakıza dahi değer veriyorlar. Maçtan sonra yere düşen sakızı internet üzerinden 4 bin liraya satışa çıkmıştı.

4/5
TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ YÜKSEK
Taraftarlar, kendisine gösterilen sevginin coşturacağı Jesus’tan tıpkı Flamego’daki gibi Fenerbahçe’ye de 9 sezon sonra lig şampiyonluğunu yaşatmasını bekliyorlar. Deneyimli teknik adam da hem Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden hem de ligde zirvede yer alan takımının performansını sürdürmesi için yoğun bir mesai harcıyor. Haftanın 1-2 gününü Samandıra’da kalıp ekibiyle çalışan Jorge Jesus, diğer günlerini otelde geçiriyor.

5/5
MÜTHİŞ PERFORMANS
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 25 resmi maçta 16 galibiyet 6 beraberlik 3 mağlubiyet alırken, hem ligde hem de Avrupa'da lider olarak Dünya Kupası arasına girdi.

Diğer Haberler
Ali Koç: "Türk futbol tarihi daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır"
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol