Ferdi Kadıoğlu'nun önceliği Fenerbahçe!
17.11.2022 - 09:30
1/5
FERDİ KADIOĞLU'NA MARKAJ
Fenerbahçe'de Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim-Min Jae'nin ardından bir yıldız daha Avrupa'nın dev kulüplerine gidebilir.

2/5
Fenerbahçe'de sezona damga vuran isimlerin başında gelen Ferdi Kadıoğlu'nun ismi Avrupa'nın dev takımlarıyla anılıyor. Son dönemde bambaşka bir oyuncuya dönüşen yetenekli oyuncunun Süper Lig tarihine geçecek bir teklif aldığı öne sürülürken; basına sızan rakamın ardından Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun tercihini ve önceliğini net şekilde açıkladı.

3/5
Fenerbahçe'de bu sezon gerek sol bekte gerekse sağ bekte ortaya koyduğu performansla takımın en önemli oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu’nun sergilediği çıkış ile birlikte Avrupa’dan talipleri de artıyor.

Hemen hemen her gün Avrupa’nın önemli bir kulübünün kendisini istediği yönünde iddialar ortaya atılan Ferdi için babası Feyzullah Kadıoğlu’nun yönetime ve yakın çevresine tüm Fenerbahçelileri rahatlatan açıklamalar yaptığı öğrenildi.

4/5
MILAN VE NAPOLI TEMASA GEÇTİ

Milan ve Napoli’nin kendisi ile temasa geçtiğini belirten Feyzullah Kadıoğlu “Bunlar güzel şeyler ancak oğlumun birinci önceliği Fenerbahçe. Bu yüzden tamamen Fenerbahçe’nin başarısına ve şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Ferdi’nin Kim Min Jae gibi her koşulda Avrupa’ya gitmek gibi bir kariyer planlaması yok. Önceliği Fenerbahçe’nin başarısı. Sezon sonu şampiyonluk yaşar, Avrupa’dan gene ciddi teklifler gelirse, Fenerbahçe de ‘Git’ derse ancak o zaman durum değerlendirmesi yapılır” dediği ifade edildi.

FERDİ KADIOĞLU: DÜNYANIN EN KALİTELİ LİGİ TÜRKİYE'DE

Fenerbahçe'ye transferimde başkan Ali Koç ile görüşmemiz çok etkili oldu. Kazan’da ailemle görüştü, ikna etmek için özel uğraş gösterdi. Türkiye’yi tercih etmemdeki en büyük etken ligin çok kaliteli olması. Dünyanın en kaliteli ligi burada.

5/5
25 MİLYON EURO İDDİALARI

Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira ile birlikte ciddi bir performans artışı yaşayan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Jorge Jesus ile birlikte de aynı performansını artırarak sürdürdü. 23 yaşındaki milli futbolcunun bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Başarılı futbolcu ile Napoli, Inter, Ajax ve Sevilla'nın ilgilendiği belirtilmiş ve Napoli ile Inter'in Giresunspor maçına gözlemci yolladığı iddia edilmişti. Her iki takımın yetkililerinin, Ferdi Kadıoğlu'nun performansına tam puan verdiği öne sürülmüştü.

Bu gelişme sonrasında iki dev ekibin, Fenerbahçe'nin kapısını rekor bonservis bedeli ile çalması beklendiği kaydedilmişti. Teklif edilecek rakamın 25 milyon Euro civarında olacağı iddia edilirken, Fenerbahçe'nin bu miktara sıcak bakacağı belirtilmişti. (Hürriyet)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol