Hürriyet yazarlarından Jesus yorumları; "Kendiyle çelişti"
15.11.2022 - 12:40
1/5
“JORGE JESUS HAKLI MI?“
Hürriyet Yazarları Uğur Meleke, Fırat Aydınus, Mehmet Arslan ve Güntekin Onay, “Jesus, sürpriz Giresun mağlubiyetini kırmızı karta bağladı, “11 kişiyle bizi yenemiyorlar” dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü haklı mı?“ sorusuna cevap aradı.

2/5
“AKILCI VE MUTEDİL KONUŞUYORDU“

UĞUR MELEKE: Jesus’u tüm Türk spor kamuoyunda muteber hale getiren şey akılcı ve mutedil açıklamalarıydı. “Sadece küçük takımlar haftada 1 maç yapar” gibi bir vizyon ortaya koyduğunda bir Türk sporsever olarak ben olağanüstü takdir etmiştim, şimdi çok müsabaka oynamaktan yakınması bir tezat oluşturdu. Yine geçtiğimiz hafta Michy Batshuayi’ye kart sonrası aklını kullanmasını gösteren hoca bu kez hakemden şikayetleniyor! Ali Koç zaten 4 yıldır kendi yönetiminin aldığı kararlar dışında herkesi suçlu ilan ediyordu! Jesus’un farkı oyuna odaklanması, kulüp puanından, global vizyondan bahsetmesi idi. Bence Portekizli hoca kendisini farklı kılan değerlere dönmeli.

3/5
“TAKIM DÜŞÜŞE GEÇMİŞTİ“

MEHMET ARSLAN: Farklı kazandıkları İstanbulspor maçı da dahil, Fenerbahçe’nin coşkulu futbolunda bir düşüş başlamıştı. Bu da doğal. Hiçbir takım her hafta üstüne koyarak kazanamaz. Ben de Jesus ile aynı kanaatteyim. 11’e 11 kaybetmezdi Fenerbahçe. Dünya Kupası arası sarı lacivertlilere ne kadar iyi gelecekse, tam da formunun zirvesine ulaşan G.Saray için aynı şeyi söylemek mümkün olmayacak.

4/5
“OYUNCULAR GEREKSİZ KARTLAR GÖRMEMELİ“

FIRAT AYDINUS: Futbolun içinde olağan karşılanması gereken bir durum. Tabii ki maçın büyük bir bölümünü eksik oynamak kolay değil ve eksik oynamak zorunda kaldığı şartlarda da farklı taktik ve planlara sahip olabilmek gerekiyor. Kaldı ki Sivasspor maçında da 10 kişi kalmış bir takım olarak Jesus’un “her koşulda kazanma felsefesi” tutmuştu. Bu maçta ise Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra Giresunspor hem diriydi hem de akıllı bir oyun sergiledi. Dahiliği ve tecrübesiyle aynı Sivasspor maçındaki gibi farklı plan ve kurgu ön plana çıkıp bu maçta da galip gelebilirdi Fenerbahçe. Ancak bu kez oyuncu değişiklikleri ve stratejisi tutmadı. Jesus, “11 kişiyle bizi yenemiyorlar” diyorsa o zaman oyuncuları da gereksiz kartlar görerek takımını eksik bırakmayacak.

5/5
“CRESPO NEDEN 11’DE YOKTU?“

GÜNTEKiN ONAY: Fenerbahçe’de son haftalarda fiziksek ve mental bir yorgunluk olduğu kesin ve 1 kişi eksik oynayıp da maç kazanmak kolay bir hadise değil. Ben esas Jorge Jesus’un hafta içi maç olmamasına rağmen takımın en dinamik oyuncusu Miguel Crespo’yu Sivas karşısında neden ilk 11’de oynatmadığını anlayamadım. Demek övgüler yazdırdığımız Jesus da tercih hataları yapabiliyor. Ayrıca Arda Güler gibi bir süper yetenek de gelişmek için daha fazla süre almalı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol