Fenerbahçe'den milli takıma büyük katkı!
12.11.2022 - 12:12
1/9
YATIRIMLAR MEYVE VERİYOR
Fenerbahçe’de milli gurur yaşanıyor. Son yıllarda gelecek vaat eden genç yıldızlara önemli yatırımlar yapan Fenerbahçe, bu çalışmasının meyvelerini almaya başlıyor. (Milliyet)

2/9
MİLLİ TAKIMA BÜYÜK KATKI
Hem Avrupa’ya satılan futbolcular hem de yerli futbolcu konusunda yapılan planlamayla dikkat çeken sarı-lacivertliler, A Milli Futbol Takımımıza da önemli isimleri kazandırıyor. Son olarak 17 yaşındaki yetenekli yıldız Arda Güler’in A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosuna seçilmesi büyük bir sevinç yarattı.

3/9
AVRUPA'DA İLGİ GÖRDÜ
Milli takım tarihinin seçilen en genç oyuncularından olan Arda’nın İskoçya ve Çekya maçlarında forma giymesi de bekleniyor. Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda’nın ay-yıldızlı kadroya girmesi yurt dışında da büyük ilgi gördü. Avrupa basını da 17 yaşındaki yıldızın bu hızlı yükselişini öne çıkardı.

4/9
GENÇ İSİMLER...
Arda’nın dışında son dönemde 23 yaşındaki İsmail Yüksek de Fenerbahçe’de yakaladığı çıkışla A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un ilgisini çekerek aday kadroya çağrıldı. 2019’dan beri Fenerbahçe’nin kalesini koruyan ve takım kaptanı olan 24 yaşındaki Altay Bayındır ve milli takım tercihinde ay-yıldızlı formayı seçen 23 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’nin diğer gurur duyduğu genç isimler.

5/9
İRFAN CAN DA DAVET ALIYOR
İrfan Can Kahveci de düzenli olarak A Milli Futbol Takımı tarafından davet alıyor. Sadece son dönemde hep kadroda olan Serdar Dursun ile sarı-lacivertli takımda savunmadaki formuyla dikkat çeken Serdar Aziz’in davet almaması üzüntü oluşturdu.

6/9
ARDA'NIN YÜKSELİŞİ
Türk futbolunun son dönemdeki en büyük yeteneklerinden olan ve herkesin beğenisini kazanan Arda Güler, kariyerindeki yükselişe devam ediyor. 16 yaşında Fenerbahçe formasıyla hem lig hem de Avrupa’da maçlara çıkan, goller atan Arda, daha 18 yaşına gelmeden birçok önemli başarıyı elde etti. Son olarak sarı-lacivertli formayla Avrupa Ligi’ndeki ilk golünü Dinamo Kiev maçında atan genç yetenek, şimdi de A Milli Takımı ile ilk maçını bekliyor.

7/9
İSMAİL YÜKSEK ÖRNEĞİ
Göze çarpan bir diğer genç yetenek de İsmail Yüksek oldu. İsmail, sezon başında Jorge Jesus’un da desteğiyle Fenerbahçe’de önemli mesafe katetti. 23 yaşındaki orta saha Ümit Milli Takım forması giymeden A Milli Takım’a gitti. Henüz geçen sene Bursaspor’la 1. Lig’de küme düşen ancak bu yıl Fenerbahçe ile başka bir seviyeye çıkan İsmail Yüksek, önemli bir gurur yaşadı.

8/9
KUNTZ'UN FAVORİSİ
A Milli Futbol Takımımız için bir diğer önemli Fenerbahçeli futbolcu da Ferdi Kadıoğlu oldu. Milli takım konusunda ay-yıldızlı formayı seçen 23 yaşındaki yıldız teknik direktör Stefan Kuntz’un en beğendiği oyuncular arasında. Fenerbahçe’de de Jorge Jesus’un jokeri olan ve her geçen gün daha da gelişen Ferdi, özellikle EURO 2024 yolunda millilerin vazgeçilmezi olacak.

9/9
GOLCÜLER KATAR'DA
Fenerbahçe’de bu sezon birlikte toplamda 22 gole imza atan Enner Valencia ve Michy Batshuayi, ülkelerinin milli takımlarıyla 2022 Dünya Kupası’nda yer alacak. Valencia, Ekvador Milli Takımı’nda hem takım kaptanı hem de birinci forvet olacak. Batshuayi’nin de Romelu Lukaku’nun sakatlık sorunları nedeniyle Belçika’da birinci forvet olarak maçlara başlaması bekleniyor. İki oyuncu da resmi olarak kadrolarına seçildi. Sarı-lacivertlilerde sadece Diego Rossi’nin Uruguay kadrosunda olmaması şaşkınlık yarattı.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol