Miguel Crespo'dan Milli Takım itirafı!
10.11.2022 - 17:13
1/8
MIGUEL CRESPO KONUŞTU
Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo, sarı-lacivertli takımdaki günleri hakkında Sansürsüz Futbol YouTube hesabına açıklamalarda bulundu. Portekizli futbolcu birçok konuda itiraflarda bulunurken, Türk Milli Takımı için de flaş bir ifade kullandı. İşte ayrıntılar...

2/8
GALATASARAY'A GOLÜ...
Fenerbahçe'deki ilk golümün Galatasaray'a olması benim için önemli ve iz bırakan bir andı. O gol, özgüvenmi arttırdı ve kariyerim için dönüm noktası oldu. Burada oynayan futbolcular, Galatasaray'a gol atıldığında gerçek Fenerbahçeli olunacağını söylemişlerdi. Camiamızda Galatasaray'a gol atanlar yer ediniyor. Ben de tarihe geçtiğim için çok mutluyum.

3/8
VITOR PEREIRA'YA TEŞEKKÜR
Fenerbahçe'ye transferim çok çabuk gelişti. Vitor Pereira, beni çok istedi. Fenerbahçe'ye gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışıyorum. Vitor Pereira'ya minnettarım.

4/8
ÇIKAN HABERLERE ÜZÜLMEDİM
İlk geldiğimde çıkan haberlere, yapılan yorumlar hiç üzülmedim. Fenerbahçe gibi bir takıma, Portekiz 2. Ligi'nden futbolcu geliyor... Onları anlayabiliyorum. Ama sözler beni daha da hırslandırdı. Ben elimden gelenin en iyisini yapmak için her gün çalışıyorum.

5/8
JESUS'UN GELİŞİYLE...
Jorge Jesus'un gelişiyle oyun felsefemiz değişti. Daha agresif, daha baskılı oynuyoruz. Rakiplerimize zorluk yaratıyor. Sakin şekilde yolumuza devam ediyoruz. İşimize odaklanıyoruz, sene sonunda bunu hep birlikte kutlamak istiyoruz.

6/8
PORTEKİZ İÇİN ÜZÜLMEDİM
Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gidemeyeceğim için hayal kırıklığı yaşamadım. Portekizli çok oyuncu var, bir gün çağrılmak için ben çalışmalarıma devam edeceğim.

7/8
TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDAN TEKLİF...
Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse bir teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir. Küçüklüğümden beri Portekiz Milli Takımı'nda oynamanın hayali kurarak büyüdüm ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum. Bunu ailemle düşünmem gerekirdi.

8/8
TRANSFER İÇİN AÇIKLAMA
Türkiye Ligi keyifli ama oyun çok fazla duruyor. Kafamada herhangi bir kulüp yok. Fenerbahçe'de şampiyon olmayı düşünüyorum. sonrasında transfere bakarız. Portekiz Milli Takımı'nın hayalim olduğunu söyledim, bir başka hayalim ise İngiltere Premier Lig'de oynamak.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol