Fenerbahçe'de yerliler Jorge Jesus'la uçtu!
10.11.2022 - 09:29
1/5
YERLİLER JESUS İLE UÇTU
Jorge Jesus, Fenerbahçe’nin Türk oyuncularına adeta sihirli değnekle dokundu: 1. Lig’de bile zorlanan İsmail Yüksek’i Milli Takım seviyesine çıkarttı, İrfan Can Kahveci’ye kariyerinin en skorer sezonunu şimdiden yaşattı, Serdar Aziz ise son haftaların en istikrarlı isimlerden biri oldu.

2/5
İSMAİL'İ GELİR GELMEZ KEŞFETTİ
Fenerbahçe , Avrupa Ligi’ni zirvede bitirdi, ligde de Milli araya lider girmeyi garantiledi. Jorge Jesus, kısa sürede SarıLacivertliler’e önemli mesafe katettirdi. Birçok oyuncunun performansı yükselse de tecrübeli teknik adam, yerli futbolculara adeta sihirli bir değnekle dokundu. Jesus’un adeta Türk futboluna armağan ettiği 1 numaralı isim şüphesiz İsmail Yüksek. 23 yaşındaki oyuncu son iki sezonu 1. Lig’de kiralık olarak geçirdi. Geçen sene Bursaspor ’da 30 resmi maça çıksa da adından söz ettirecek bir performans sergilemedi. Ancak Jesus, gelir gelmez İsmail’deki yeteneği keşfetti, özel olarak ilgilendiği öğrencisini kısa sürede Milli Takım seviyesine getirdi.

3/5
BAMBAŞKA BİR İRFAN CAN
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’de bir türlü beklenen patlamayı yapamamıştı. Yıldız futbolcu performansından çok sakatlıklarıyla gündeme geldi. Ancak Jesus da İrfan için dönüm noktası oldu. Milli oyuncu, kariyerinin en golcü sezonlarında 6 kez fileleri sarsmıştı. İrfan Can, bu sezon şimdiden bu sayıyı yakaladı, kariyer rekorunu kırmasına çok az kaldı.

4/5
SERDAR AZİZ DE FORMAYI KAPTI
Serdar Aziz de kariyeri boyunca sakatlıkları ve istikrarsız performansıyla haberleri süslüyordu. Tecrübeli stoper de aynı İrfan gibi Jorge Jesus döneminde bambaşka bir sezon yaşıyor. Serdar Aziz, sakatlığı nedeniyle sezon başını kaçırsa da ligde son 6 maçın 5’inde ve Avrupa Ligi’nde son 3 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

5/5
ARDA AVRUPA'DA 11'DE
..Ve Arda Güler... Jorge Jesus, 17 yaşındaki oyuncuya ligde 4 maçta sadece 31 dakika şans verse de Arda 2 kez fileleri sarstı. Portekizli hoca, genç yıldızını Avrupa Ligi’nde ise AEK Larnaka ve Dinamo Kiev deplasmanlarında 11’de sahaya sürdü. Müthiş yetenek, Kiev ağlarını sarsıp Fenerbahçe tarihinin Avrupa’da gol atan en genç oyuncusu oldu. Ferdi Kadıoğlu’nun geçen sezon başladığı çıkış, Jesus’la adeta zirve yaptı. Emre Mor, kısa sürede tam bir takım oyuncusu haline geldi. (Fanatik)

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol