Jorge Jesus'un dünya futboluna son hediyesi; Ferdi Kadıoğlu
09.11.2022 - 09:40
1/6
FERDİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Fenerbahçe’de Sivasspor galibiyetinin mutluluğu yaşanırken zorlu mücadelede performansıyla fark yaratan Ferdi Kadıoğlu alkışları kaptı. Maç boyunca hem savunmada hem de hücumda yüksek enerjisiyle beğeni toplayan Ferdi, Jorge Jesus yönetimindeki gelişimini artırarak sürdürüyor. (Milliyet)

2/6
YILDIZLARIN HOCASI
Bruno Fernandes, Axel Witsel, Darwin Nunez, Matic, David Luiz, Enzo Perez, Di Maria, Ruben Dias gibi dünya çapında oyuncuların gelişimine katkı sunan Jesus, sarı-lacivertlilerde de yeni bir yıldızın gelişimine katkı sunuyor. Teknik direktörlük kariyerinde birçok ünlü yıldızın parlamasına destek sağlayan Jorge Jesus, şimdi de Fenerbahçe’de Ferdi’yi öne çıkarıyor.

3/6
HER YERDE OYNAYABİLİYOR
Portekizli çalıştırıcıyla komple bir futbolcuya dönüşen Ferdi Kadıoğlu, çift yönlü oyuncu tanımına uyum sağlıyor. 23 yaşındaki futbolcu sağ bek, sol bek, sol kanat, sağ kanat ve orta saha olarak aynı verimlilikte oynayabiliyor. Takımın jokeri olan milli yıldız, nerede ihtiyaç varsa orada görevlendiriliyor.

4/6
DEV KULÜPLERİN RADARINDA
Jorge Jesus gibi tecrübeli bir isimle çalışması da Ferdi’ye artı değer katıyor. Geçen sezon önce Vitor Pereira ardından da İsmail Kartal’la savunma beki konumuna geçen başarılı oyuncu, A Milli Takımımızı tercih ederek kariyerine yeni bir adım attı. Jesus’la da bu sezon gelen başarıda takımın vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, şimdiden Avrupa’nın büyük kulüplerinin transfer radarına adını yazdırdı.

5/6
SİVAS MAÇINDA ŞOV YAPTI
Ferdi Kadıoğlu’nun Sivasspor maçındaki performansı ayakta alkışlandı. 23 yaşındaki yıldızın maç boyunca yakaladığı istatistikler dikkat çekti. Ferdi kritik karşılaşmada 2 top uzaklaştırma, 2 top kapma, 8 ikili mücadele kazanma, 33 isabetli pas, 3 başarılı dribling ve 1 kilit pas rakamlarına imza attı.

6/6
CİDDİ BONSERVİS KAZANDIRACAK
Sarı-lacivertli kulübün Ferdi Kadıoğlu konusunda en akıllı hamlesi geçen sezon sözleşme uzatması oldu. A Milli Takımımız’da oynamayı seçen Ferdi, hemen ardından Fenerbahçe ile 4 yıllık yeni kontrat imzaladı. Genç yıldızın sarı-lacivertli takımdaki sözleşmesi Haziran 2026’da sona erecek. Fenerbahçe’nin Kim Min Jae, Vedat Muriqi ve Eljif Elmas’taki gibi Ferdi Kadıoğlu’ndan da ciddi bonservis kazanması bekleniyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol