Gürcan Bilgiç: "Her maça karakter koyuyorlar"
08.11.2022 - 10:59
1/5
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR
Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

2/5
“FENERBAHÇE YİNE İYİ BAŞLADI“
Jorge Jesus iki haftadır yorgunluk ve sakatlık sınırlarından bahsetmesine rağmen perşembe günü takımıyla fazla oynamadı. Kadıköy'ün atmosferine güvendi ya da Sivasspor'un da kendileri gibi yıpranarak oynayacağını düşündü. Başlardaki tempo, arka arkaya şutlar, taraftarın oyuna hemen girmesi, önceki maçları hatırlattı. “Sıkıntı yok“ diye düşündük.

3/5
“AMAÇ KAZANMAK OLDU“
Bu kez Sivas takımı tecrübesini konuşturdu. Tempoyu düşürmek için ağırdan aldılar. Orta sahayı pas ile geçmeye başladılar. Oyun bir anta iki tarafa da döndü. Ama planı uygulayan Fenerbahçe değildi. Bir anda iyi oynamak değil, kazanmak “formül“ oldu. Rakiplerin puan kaybettiği haftada, tribünler gol için sabırsızlanmaya başladı.

4/5
“KIRMIZI KART ŞOK ETKİSİ YARATTI“
Saha gerildi. Kimsenin pes etmeye niyeti yoktu. Dişe diş bir mücadele başladı. Hakemle de, rakiple de uğraşıyorlardı. Batshuayi'nin iki sarı karttan atılması tam bir şok getirdi aslında. Hemen arkasından penaltı ve Valencia'nın soğukkanlı vuruşu geldi. Her şey “çok zor“ olacakken, Rıza Çalımbay baskıyı hissetti ve üç ofansif hamle yaptı. İki teknik adam da sarı kartları oyuncularını çağırıyordu yanına. Bir anda final tadına gelen maçta, sinirlerin normal, hareketlerin kontrollü olması tehlikedeydi.

5/5
“EKSİKLİK HİSSEDİLMEDİ“
50 dakikadan fazla 10 kişi oynamasına rağmen bunu sahada hiç hissettirmeyen bir organizasyon devre girdi. Önde baskıya devam ettiler, Valencia iki kişilik koşmaya başladı, rakibin kontrollü hücum etmesine izin vermeden, taraftarın büyük desteğini de yanlarına alarak eşitlediler sayıyı. İyi mücadele edilerek de maç kazanılabileceğini gösterdiler bu kez. Her maça ayrı bir damga koyuyorlar, müthiş bir karakter gösteriyorlar. Sadece futbol topunun değil, doğru psikolojinin de sonucu etkilediği bir maç izledik. Sonuç; yola devam ediyor; yine yenerek…

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol