Kemal Aslan: "Fenerbahçe teslim olmuyor"
07.11.2022 - 23:06
1/8
KEMAL ASLAN'IN SÖZLERİ!
Kemal Aslan, Fenerbahçe'nin sahasında Sivasspor'u mağlup ettiği maçı TRT Spor'da değerlendirdi.

2/8
“F.BAHÇE'NİN RÜZGARINI KESTİ“
“Bu haftaya gelene kadar Fenerbahçe adına çok büyük beklenti vardı. Bu maçta bunları göremedik. Fenerbahçe etkili başlasa da Ali Şaşal'ın sakatlığı ve oyunun durması Fenerbahçe'nin rüzgarını kesti.

3/8
“ALTAY SAHNEYE ÇIKTI“
İlk yarının son 20 dakikası Sivasspor'un kontrolünde geçti. Altay'ın ciddi kurtarışları vardı. Altay'dan beklenti buydu. Fenerbahçe istediği oyunu oturtamadı. Buna yoğun fikstür diyebilirsiniz, yorgunluk da diyebilirsiniz...

4/8
“JESUS'UN DOKUNUŞU ÖNEMLİ“
İkinci yarı Jorge Jesus oyuna dokunuşlar yaptı. 4-2-3-1 dizilimiyle sahadaydı Fenerbahçe takımı. Top Fenerbahçe'deyken 3'lü defans görüntüsü verdi. Bu tür 3 puanlar şampiyonluk yolunda çok çok önemli. Maden buldunuz dersiniz ya işte öyle bir puan.

5/8
“MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK“
Etkili oyun yok ama mücadele gücü yüksek. Hakem performansı çok tartışılır. Maçın kontrolünü kaybetti. Jesus'un ikinci yarıda şöyle bir dizilişi oldu; ilk yarı 4-2-3-1 diziliminde Emre sol tarafı iyi kullanamıyordu. İkinci yarıya başlarken İrfan ve onun yerini değiştirdi. Bu da Fenerbahçe'nin daha fazla oyuna hükmetmesini sağladı.

6/8
“LİDERLİĞİN KEYFİNİ YAŞAR“
Fenerbahçe bugün alması gereken 3 paunı aldı. Geride bıraktığımız haftalardaki takım olmasa da taraftarıyla bütünleşerek rakiplerine fark atarak önemli bir yol aldı. Önümüzdeki hafta Giresunspor ile yine içeride oynayacak. O maçı da alarak Dünya Kupası'na lider gitmenin keyfini yaşayacak.

7/8
“İKİ TAKIMI DA TEBRİK ETMEK LAZIM“
İki takımı da tebrik etmek lazım. Avrupa Ligi'nde inanılmaz gidiyorlar. Sivasspor ligde istediği sonucu alamadı ama Dünya Kupası arasıyla birlikte ligde de istediği oyunu ve sonucu alacaktır.

8/8
“KÖTÜ OYNASA DA KAZANIYOR“
Takımların iyi oynamadıkları maçı kazanması ayrı bir ivme kazandırır. Fenerbahçe bugün 10 kişi olmasına rağmen kazanmayı bildi. Rakipleriyle puan farkını açmasının temel sebebi kötü oynasa da kazanıyor. Fenerbahçe teslim olmuyor. Fenerbahçe mücadele gücünü tutarak zirvedeki yerini korudu ve rakipleriyle puan farkını aştı.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol