Joao Pedro kafaya taktı; Formayı kazanacak
07.11.2022 - 09:29
1/5
PEDRO'NUN HEDEFİ DÜNYA KUPASI
Sezon başında transfer döneminde büyük umutlarla getirilen Joao Pedro, şu ana kadar tam anlamıyla beklentileri karşılayamadı. Ancak Pedro’nun kısa sürede esas performansını sahaya yansıtacağı, bilhassa Dünya Kupası arasında güç toplayacağı vurgulandı. (Milliyet)

2/5
SAKATLIKLAR ETKİLEDİ
Dünya Kupası arasından sonra gerçek Pedro’nun geri dönmesi bekleniyor. Tecrübeli yıldızın kadroya katıldığından beri sakatlık başta olmak üzere birçok şanssızlık yaşaması da göz ardı edilmiyor. Sezon başı kampından sonra kadroya katıldığı için bu durumun eksikliğini de yaşayan 31 yaşındaki hücumcu, Dünya Kupası arasında takıma tam anlamıyla adapte olacak.

3/5
YENİ GÖREVİNE ALIŞIYOR
Joao Pedro ayrıca geldiğinde ciddi bir sakatlık yaşadı. Sakatlığın etkileri ister istemez halen daha görülüyor. Burada Jorge Jesus tarafından sırtı dönük oyunda kullanılan ve hatta zaman zaman önemli faydalar veren Pedro, yeni görevine alışıyor.

4/5
TEMPO FARKI
Cagliari’de 8 yıl forma giydikten sonra Fenerbahçe’ye gelen Brezilyalı yıldız iki takım arasındaki tempo farkına da alışmaya çabalıyor. Cagliari’de daha çok oyun Joao Pedro üzerine inşa edilmişti. Ancak Fenerbahçe’de birçok yıldız var.

5/5
3 GOL KATKISI YAPTI
Joao Pedro, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 13 resmi maça çıktı. Pedro, bu maçlarda 2 gol attı, 1 asist yaptı. Ligde 8 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Brezilyalı futbolcu, Avrupa Ligi’nde de 5 karşılaşmada 1 gol buldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol