Ve izmayı atıyor! İşte sözleşme detayları...
04.11.2022 - 12:59
1/5
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. 23 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Jorge Jesus ile adeta kendini buldu. Avrupa'dan talipleri bulunan yıldız oyuncu için yönetim harekete geçti.

2/5
İsmail Yüksek, İspanya La Liga ekipleri Celta Vigo ve Villarreal'in takibinde bulunuyor. Genç futbolcuyu takımda tutmak isteyen Fenerbahçe yönetimi elini çabuk tutacak.

3/5
Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek ile yeni sözleşme imzalanıyor. Fenerbahçe ile 2025'e kadar kontratı olan futbolcunun maaşına çok ciddi bir zam yapılacak.

4/5
Akşam'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler, İsmail Yüksek'in maaşını tam 16 katına çıkaracak. Fenerbahçe'den yıllık 250 bin TL kazanan İsmail Yüksek'in ücreti tam 16 katına çıkarılarak 4 milyon TL seviyesine ulaşacak. Öte yandan, İsmail Yüksek'in 2025'te bitecek sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak. Jesus'la birlikte müthiş bir çıkış yakalayan İsmail Yüksek bir anda takımın vazgeçilmezi haline gelmişti.

5/5
Başarılı oyuncu, yaptığı bu sıçrayışla A Milli Takım kadrosuna da seçildi. İsmail Yüksek bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 maçta sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 4.8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol