Fenerbahçe'de derbi 11'i bir isme bağlı
01.10.2022 - 10:08
1/5
DERBİ 11'İ SERDAR'A BAĞLI
Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekikm Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında konuk ekibin savunma dizilişi Serdar Aziz'in oynayıp oynamamasına bağlı. (Hürriyet - Süleyman Arat)

2/5
SERDAR YOKSA 4-4-2
Deplasmanda Rennes'le oynanan UEFA Avrupa Ligi Grup maçında direğe çarparak dizinden sakatlanan Luan Peres'in yokluğu ve Serdar Aziz de maç eksikliği yüzünden forma giyememesi durumunda Fenerbahçe, Beşiktaş maçına zorunlu olarak sahaya 4-4-2 dizilişiyle çıkacak.

3/5
JESUS'UN SÜRPRİZİ
Ancak son 10 günlük antrenman çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı lacivertlilerde Serdar Aziz, Jesus'un bu maçtaki sürprizi olarak sahadaki yerini alırsa Fenerbahçe gene 3'lü defans taktiğine devam ederek derbiden zaferle ayrılmanın yollarını arayacak.

4/5
ALTERNATİF ARAO
Her iki olasılıkta da stoperleri yedekleyecek tek isim de Willian Arao. Daha önce ülkesinde bazı maçlarda stoper olarak görev yapan Arao, ihtiyaç durumunda maç içinde stopere kaydırılabilecek tek isim.

5/5
SERDAR VARSA 3'LÜ
Serdar Aziz’siz 11'de Osayi, Gustavo Henrique, Attila Szalai Ferdi Kadıoğlu defans dörtlüsü ihtimali öne çıkarken, Serdar Aziz maçın sürpriz ismi olarak sahadaki yerini alması durumunda ise 3’lü defans Serdar Aziz, Gustavo, Szalai olarak şekillenecek.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol