Fenerbahçe'de başarının sırrı: J.İ.T
26.09.2022 - 11:52
1/5
FENERBAHÇE'DE BAŞARININ SIRRI J.İ.T
Lig fırtına gibi giren ve gol rekorlarına göz diken Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un liderliğindeki teknik kadronun çalışma şekli, istihbarat çalışmalarını aratmıyor! Sarı-lacivertlilerin başarısının perde arkasında Portekizli hoca ve ekibinin kullandığı teknoloji yatıyor..

2/5
GÖRÜNTÜLÜ DEĞERLENDİRME
Her maç öncesi oyuncuların cep telefonlarına rakip analizleri gidiyor. Muhtemel 11 üzerinden Fenerbahçeli futbolcular, rakip oyuncuların özellikleri ve maçlarda yaptığı aksiyonları görüntülü olarak izleyebiliyor.

3/5
TRİBÜNDEN KULÜBEYE
Maç analisti Gil Henriques, video analist Rodrigo Araujo ve analist Mehmet Turhan Demir, tribünde görevlendiriliyor. Bu üç isim, kulübede kulaklık takan birinci yardımcı antrenör Joao de Deus’a bilgi aktarıyor.

4/5
JESUS'UN TABLETİNE AKTARILIYOR
Takım mesafesi, futbolcu yerleşimleri ve koşu mesafeleri, maç içindeki aksiyonlar, Jesus’un elindeki tablete aktarılıyor. Portekizli hoca, oyuna müdahaleleri bu bilgiler doğrultusunda yapıyor. Karşılaşmanın devre arasında oyunculara, maçın ilk yarısındaki pozisyonların görüntüleri ve analizleri aktarılıyor. Oyuna giren oyunculara tabletlerle taktik veriliyor.

5/5
MİLLİ SIKINTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, milli takımlarda olanlar ve sakat futbolcular nedeniyle taktiksel çalışma yapamamanın sıkıntısını yaşıyor. Beşiktaş derbisi öncesi Kanarya 3 milli, 2 de sakat futbolcusundan yoksun çalışıyor. Sarı-lacivertliler pazar günkü derbi öncesi ancak perşembe gününden itibaren taktik çalışma yapabilecek. Jorge Jesus’un bir diğer korkusu da milli arada sakat sayısının artması. (Sözcü)

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol