Yazarlardan şampiyonluk yorumu: "Yarış Katar'dan sonra başlar."
20.09.2022 - 13:31
1/6
YAZARLARDAN ŞAMPİYONLUK YARIŞI YORUMLARI
Süper Lig milli araya girerken Sabah Spor yazarları, şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

SORU: Süper Lig'de 7 hafta geride kaldı. Adana Demirspor lider durumda. Şimdi milli ara var. Geride kalan haftalara bakarsak, şampiyonluk için bir favoriniz var mı?

2/6
“YARIŞ KATAR'DAN SONRA BAŞLAR“

LEVENT TÜZEMEN: Süper Lig'de yarış gerçek anlamda Dünya Kupası (20 Kasım-18 Aralık) bittikten sonra başlayacak. Ancak 14 haftada hangi kulüp çok puan toplarsa avantajlı olacak. Bu süreçte kadro derinliği ve kadro kalitesi F.Bahçe'yi ön plana çıkarıyor. G.Saray ve Beşiktaş'ta kadrolar henüz rayına oturmadı. Özellikle G.Saray, net golcüsünü belirleyemedi. Trabzonspor, dağınık bir görüntü sergiliyor. Ayrıca F.Bahçe ve Trabzonspor'un Avrupa maçları kalan 7 haftada lige nasıl yansıyacak merak ediyorum. Beşiktaş ve G.Saray'ın Avrupaları yok. Bu bir avantaj ama yine de kolay kazanamıyorlar.

3/6
“F.BAHÇE İLE G.SARAY ARASINDA GEÇER“

GÜRCAN BİLGİÇ: Türkiye'de ligler ocakta başlar. Sezonların ilk yarıları her takım için istikrarsızlık taşır. Yeni transferler, yeni teknik adamlar, form durumları, sezonu erken açan takımların düşüş yaşaması sık görülür. Bu sene bunu kıran takım F.Bahçe oldu. Ciddi bir ritim yakaladılar ve karşılarına çıkan her rakibi 'kıra kıra' devam ediyorlar. Çok çekişmeli bir sezon yaşayacağız. Çünkü büyükler dışında Başakşehir ve oyun istikrarına baktığımız zaman Adana Demirspor da zirveye göz dikmiş durumda. Ancak süreç sanki yarışın ocaktan sonra F.Bahçe ile G.Saray arasında geçeceğini gösteriyor.

4/6
“EN İYİSİ ONLAR AMA SEYİRCİLERİ YOK“

ÖMER ÜRÜNDÜL: Öncelikle sezon başında da belirttiğim gibi bu sezon çok çekişmeli bir lig izleyeceğiz. Zaten ilk 7 haftada da bu açıkça belli oldu. Bana göre en iyi futbolu oynayan takım Başakşehir ama 4 Büyükler gibi seyircisi yok. Buna rağmen iyi gidiyorlar ve hiç de gol yemediler. Ama Karagümrük maçında seyirci desteğini aradılar. 4 büyük takım da Başakşehir ile birlikte şampiyonluk yarışının içinde olacaklardır.

5/6
“HAVAYA GİREN KAYBEDER“

FATİH DOĞAN: Adana Demir ve Başakşehir 7 haftalık performanslarıyla diyor ki; “Şampiyonluk yarışında biz de varız.“ 4 Büyükler'i geçip şampiyon olmaları imkânsız değil ama işleri zor. G.Saray'ın yükselişi beni şaşırtmadı. Şaşırtan, Trabzonspor'un gel-gitleri, Beşiktaş'ın sarsıntıları. İsmael'in güven vermemesine, Trabzonspor'un anlamsız kadro denemelerine rağmen 4 büyük takımın 4 başı mamur şampiyonluk yarışı içinde olacağına inanıyorum. Kazanacak takımı bilmem ama erkenden 'şampiyon biziz' havasına girecek hoca ve takım kaybeder.

6/6
“HER MAÇ ZORLU GEÇMEYE ADAY“

İSKENDER GÜNEN: 7 haftalık periyot gösterdi ki ligde her maç zorlu geçmeye aday. Ligin üstünde yer alan 7-8 takımın aralarında geçen yılki farklılıklar yok. Milli arada her takım eksiklerini görerek bir strateji geliştirecektir. Özellikle zirvedeki takımların aralarında oynayacakları maçlar ilerleyen zamanlarda ligdeki konumlarını belirleme açısından önem taşır.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol