Yazarlardan Fenerbahçe yorumları: "Bu rüzgar sert esecek"
20.09.2022 - 13:28
1/6
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Süper Lig milli araya girerken Sabah Spor yazarları, Fenerbahçe'nin durumunu değerlendirdi.

2/6
“AİLE OLMANIN VERDİĞİ GÜÇLÜ BAŞARI“

LEVENT TÜZEMEN: Jorge Jesus, F.Bahçe'yi bir lider gibi yönetiyor. Çünkü oyunda sarı-lacivertli ekibin bir lideri yok. Jesus, oynayan futbolculara değer veriyor ve her oyuncuyu hazır tutup kullanıyor. Bu adaletli tutumuyla da futbolcular mutlu, yüzleri gülüyor, F.Bahçe ligde ve Avrupa'da aile olmanın verdiği güçlü başarıyla yoluna devam ediyor.

3/6
“HER MAÇA AYRI SENARYO YAZIYOR“

GÜRCAN BİLGİÇ: F.Bahçe, 3 günde bir maç oynamasına rağmen çok sıkıntı yaşamadı. Jesus'un müthiş bir tecrübesi var ve takımı nasıl diri tutacağını çok iyi biliyor. Her maça ayrı senaryo yazıyor. Kadro rekabeti kaliteyi de getirdi. Yepyeni ikililer doğuyor, gittikçe daha iyi olacaklar.

4/6
“KAZANAN HAKLIDIR“

ÖMER ÜRÜNDÜL: Son Alanya maçıyla tam bir gövde gösterisi yaptı Fenerbahçe takımı. Jorge Jesus, sürekli rotasyon yapıyor. Bana göre bu doğru bir anlayış değil ama kazanan haklıdır. Üstelik F.Bahçe'de takım presinde ciddi bir artış gözleniyor. Ayrıca futbolcuların coşkusu da çok iyi.

5/6
“BU RÜZGAR SERT ESECEK“

FATİH DOĞAN: Fenerbahçe'de en büyük yıldız teknik direktör Jorge Jesus. Oyun tercihleri ve rotasyonlarıyla da “Tek yıldız benim“ gibi bir imaj veriyor. Sürekli arayışta. Ferdi'yi 'orada olmaz' diye soldan çıkarması, Osayi'yi zaman zaman kesip Ferdi'yi o bölgede daha verimli hale getirmesi gibi birçok cesur ve yerinde müdahalesi var. 90+ dinamizmiyle de seyircinin güvenini ve rüzgârını arkasına almış durumda. Bu rüzgâr sert esecek gözüküyor.

6/6
“HER MAÇ FARKLI GÖRÜNTÜLER VERİYOR“

İSKENDER GÜNEN: F.Bahçe, Jesus'la her maç farklı görüntüler veriyor. Coşkulu, arzulu bir oyunla sonucu lehine çevirebilecek bir yapıya sahip.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol