DIŞ BASINDA FENERBAHÇE! Dramatik, intikam ve olağandışı!
09.09.2022 - 12:02
1/10
UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı. Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev galibiyeti ve Jorge Jesus, Avrupa'da manşetleri süsledi.

2/10
UKRAYNA BASINI 'İNTİKAM' OLARAK GÖRDÜ

Football 24 “Georgiy Bushchan, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçının ardından Jorge Jesus'u kışkırttı1 başlığını kullandı. Haberin detayında “Bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Bushchan'a yöneldi ve tepki gösterdi. Portekizli teknik adama göre Dinamo kalecisi çok yüzsüzce çimlerde yatarken zamanı geciktirmeye çalıştı.“ ifadelerine yer verildi.

3/10
Sportal sitesi “Uzatma dakikalarında dramatik gol“ başlığını okuyucularına aktarırken haberde “Fenerbahçeli oyuncular uzatma dakikalarında attığı golle son derece dramatik bir şekilde galibiyete ulaştı.“ sözlerine yer verildi.

4/10
Sport.ua sitesi “Fenerbahçeli futbolcular, Dinamo Kiev'den intikam almak istedi. Fenerbahçe karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren inisiyatifi ele geçirmeye çalıştı. Kiev puan almaya niyetli bir şekilde oynadı ama bu yetmedi.“ ifadeleri kullanıldı.

5/10
UA-football sitesi “Kiev için talihsiz bir yenilgi“ başlığını kullandı. Haberde Fenerbahçe'nin ilk yarıda kısmen üstün oynadığını fakat iki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı belirtildi. Haberin detayında “Batshuayi son dakikadaki golüyle Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Kiev için talihsiz bir yenilgi oldu.“ denildi.

6/10
Pravada “Dinamo, Fenerbahçe'ye kıl payı kaybetti“ başlığını kullandığı haberinde “İlk yarıda Fenerbahçe somut inisiyatif aldı. Lucescu'nun takımı ikinci yarıda eşitliği sağlasa da Chelsea'den yeni transfer edilen Batshuayi'nin golü skoru belirledi.“ denildi.

7/10
Champion sitesi “Dinamo Kiev, Fenerbahçe'ye teslim oldu“ ifadelerini kullandı. Haberde “Maçın son dakikalarında Kiev savunması Batshuayi yalnız bıraktı ve Belçikalı cezayı kesti“ denildi.

8/10
PORTEKİZ'DE 'JESUS' MANŞETLERİ SÜSLEDİ

Portekiz basını ise maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Dinamo Kiev kalecisi Georgiy Bushchan arasında geçen diyalogları manşetlere taşıdı.

9/10
A Bola gazetesi “Olağandışı: Jorge Jesus, Dinamo Kiev kalecisine tepki gösterdi“ başlığını okuyucularına aktardı. Haberde “Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada Jorge Jesus sıra dışı başka bir eylemin kahramanı oldu. Rakip kalecinin sürekli zaman kaybetmesine sinirlenen Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü, bitiş düdüğünün ardından kendisine seslendi. Jorge Jesus yedek kulübesinden çıktı ve Kiev kalecisini işaret etti.“ ifadelerine yer verildi.

10/10
Record “Jorge Jesus'tan Georgiy Bushchan'a: Artık 1 saat yerde kalabilirsin“ başlığını kullandı. Haberde “Jorge Jesus, bu Perşembe günü Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maçın sonunda, Dinamo Kiev'in kalecisi Bushchan'a rakibe seslendi. Jesus maçın ardından 'Ona bir jest yaptım' ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi“ denildi.

O Jogo “Jorge Jesus ve Dinamo Kiev sağlık ekibi arasında tartışma“ başlığıyla Jesus'un tepkisini manşetine taşıdı. Haberde “Fenerbahçe teknik direktörü Dinamo Kiev doktorlarının sekiz kez oyunculara yardıma gelmesinden şikayet etti ve maçın sonunda rakip kaleci Bushchan'ı sinirlendirdi. Jorge Jesus, Dinamo Kiev'e karşı oynanan maçın sonunda merak uyandıran bir bölümde rol aldı ve basın odasında, maç bittiğinde rakip kaleci Bushchan'a ne dediğine açıklık getirdi. Jesus 'Artık istediğin kadar yerde yatabilirsin, orada bir saat kalabilirsin ve sorun yok'. dediğini söyledi.“ ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol