Yazarlardan Fenerbahçe yorumları
09.09.2022 - 10:01
1/7
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMU

Spor yazarları, Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında sahasında Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Yazar görüşlerinin tamamını paragraf sonunda ismi yazan gazeteleri satın alarak okuyabilirsiniz.

2/7
“YURTTA PRES CİHANDA PRES“

Maçın başındaki “Yurtta sulh, cihanda sulh” koreografisinden Türk ulusu olarak gurur duyduk. Fenerbahçe taraftarına da teşekkür ederiz bu şık davranış için. Jesus da adeta “yurtta pres, cihanda pres” stratejisiyle oynatıyor takımını. Dün son yarım saatte ufak tefek panik sinyalleri olsa da, özellikle ilk bir saatte her hattıyla büyük takım davranışı gösterdi Fenerbahçe. (UĞUR MELEKE/HÜRRİYET)

3/7
“F.BAHÇE, AİT OLDUĞU YERLERE DÖNMELİ“

Kazanırken, eksiği görmek lazım… Fenerbahçe baskılı, iştahlı ve hızlı oyununa rağmen, son 10 dakika dışında pek pozisyon bulamadı… Oysa o pozisyonları yaratacak adam kenarda oturdu; Arda Güler oturdu… Kalecinin kaderidir; Kurtardıklarına bakılmaz, yedikleriyle eleştirilir… Altay‘ın yediği gol elbette bu seviyedeki bir kalecinin yiyeceği gol değildi… Zaten Kiev iki defa geldi… Birini Altay kurtardı, birini Altay yedi … Şu unutulmasın ; Özellikle 3 Temmuz kumpası ve ağır darbesinin ardından Fenerbahçe için Avrupa kupaları epeyce geride kalmıştı… İlk turların sıradan figüranından farksızdı… Şimdi bakıyorum, sanki Avrupa refleksini yeniden yakalıyor gibi… Bu refleksi yakalamak, herşeyden çok ama çok daha önemli… Fenerbahçe ait olduğu yerlere dönmeli ... (ŞANSAL BÜYÜKA/MİLLİYET)

4/7
4“F.BAHÇE'NİN ARTISI; TAKIMIN HIRSI“

Dün geceki galibiyete rağmen Jorge Jesus bana göre doğru yolda değil. Bu anlayışıyla takım olamazsınız. Çünkü sisteminiz oturmaz. Dün geceden ufak örnekler vermek gerekirse; Joao Pedro yeni geldi, fizik olarak hazır değil, zamana ihtiyacı var. Partneri King'i hiç tanımıyor. Daha sonra Valencia ile takıma daha yeni katılmış Batshuayi giriyor. Dün gece Crespo, Ferdi, Arao biraz da Alioski sahne aldı. Onun dışında performanslar yeterli değildi. Buna hatalı gol yiyen Altay da dahildi. F.Bahçe'nin artısı ise takımın hırslı olmasıydı. (ÖMER ÜRÜNDÜL/SABAH)

5/7
“BÜYÜK BİR ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR“

Kaleye gelen ilk şutun gol olması, sonrasında Jorge Jesus'un ön bölgeyi tamamen değiştirmesi oyunun temposunu ve ritmi biraz bozsa da uzatma dakikalarında yeni transfer Batshuayi'nin attığı gol Fenerbahçe'ye 3 puanı getirdi. Batshuayi böylece hem galibiyeti getirdi hem de üzerindeki tartışmalara attığı golle yanıt vermiş oldu. Son cümlemiz de Ferdi için olsun. Nerede oynarsa oynasın, her maçta gücünün son anına kadar oynuyor ve büyük bir övgüyü hak ediyor. (İLKER YAĞCIOĞLU/TAKVİM)

6/7
“LUCESCU'YA DERS!“

35. dakikada kornerden Gustavo’nun golü kilidi açtı. Devamı gelir diye bekledik taa ki 90+2’ye kadar. Yeni transfer Batshuayi sonradan girdiği oyunda golünü atıp Fenerbahçe’ye 3 puanı getirdi. Bu başlangıç hem ona hem de Sarı-Lacivertlilere büyük moral oldu. Herhalde sonuç, Lucescu’ya futbol adına biraz ders vermiştir! (HİLMİ TÜRKAY/CUMHURİYET)

7/7
“KADIKÖY'ÜN SAHİPLERİ“

Dinamo Kiev beraberliği sağladığında koltuklarına “Bu iş bitti“ diye çöken taraftarlar, sahadakileri nasıl ayağa kaldırabilir? Jesus ön tarafı komple değiştirerek takımı da, tribünleri de tekrar sahanın içine aldı. Mert Hakan'ın korneri atmak istemeyen rakip oyuncu ile tartışması buji görevi yaptı. Bir anda uykudan uyandı Kadıköy'ün sahipleri… (GÜRCAN BİLGİÇ/SABAH)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol