Şansal Büyüka: "Hiçbir Türk takımında görmedim"
07.09.2022 - 09:51
1/6
ŞANSAL BÜYÜKA'NIN SÖZLERİ...

Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe gündemine dair yorumlarda bulundu. İşte Şansal Büyüka'nın köşesinden Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmeleri...

2/6
“FENERBAHÇE'DE RADİKAL DEĞİŞİM“

Fenerbahçe, son Kayseri maçına kadar hep “oynamaya” çalışan takımdı. Ancak son maçında radikal bir değişim gördük. Oynamaya çalışan takım, önceliğini “oynatmamaya” çalışan takıma çevirdi. Üstelik bunu da noksansız uyguladı.

3/6
“HİÇBİR TÜRK TAKIMINDA GÖRMEDİM“

Öyle ki; Kayseri takımına 90 dakika önde bastı. Sahanın her yerinde bastı ve başlangıçtan bitime kadar bastı. Böyle bir baskıyı, böyle bir sürekliliği bugüne kadar hiçbir Türk takımında görmedim. Fenerbahçe’nin baskısı o kadar etkili oldu ki, Kayseri çıkamadı, pas yapamadı, oyun kuramadı, hücuma kalkamadı. Sonlara doğru gelen tek pozisyonları da kendi becerilerinden değil, Peres’in bireysel yanlışından kaynaklandı...

4/6
“ARAO VE CRESPO DEĞİŞİLMEZ İKİLİ“

Bu takımın orta ikilisinin Arao-Crespo olduğu, olağandışı koşullar olmazsa değişmeyeceği tescillendi. Arao-Crespo ikilisi, futbolu hem defansif hem ofansif yönüyle oynadı. Arao ilk golün asistini yaptı, Crespo iki mutlak fırsatı kaçırdı. Crespo, rakipten çaldığı 17 topla ne kadar vazgeçilmez olduğunu bir daha gösterdi. Fenerbahçe maç boyu, kaybettiği her topu, futbolun izin verdiği en kısa sürede geri almayı başardı.

5/6
“NEDEN BİR MAÇ İYİ, BİR MAÇ KÖTÜ?“

Kayseri maçında alışılmadık bir görüntü daha ortaya çıktı. Maçın son dakikaları gelmiş, Fenerbahçe sonucu sağlama almışken, önceki maçlarda olduğu gibi tempoyu düşürmedi, skoru korumaya çalışmadı, farkı arttırmanın yollarını aradı. Son dakikalarda kaçan goller ve direkten dönen Ferdi şutu bunun çok açık göstergesiydi. Bir hoca felsefesini, Jorge Jesus’un futbol felsefesini taşıyan bir takım ortaya çıkıyor gibi... Ama halen cevabı aranan soru şu: Fenerbahçe niye bir maç iyi, bir maç kötü?

6/6
JESUS NE DÜŞÜNÜYOR?

Jorge Jesus’a: Başkan Ali Koç’un açıklamasına göre, Weghorst’u önce Fenerbahçe’ye önermişler Jorge Jesus istememiş. Jesus her hafta Weghorst performansını gördükçe ne düşünüyor acaba?

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol