Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı esiyor! Tam 11 oyuncu birden...
01.08.2022 - 13:38
1/16
Yeni sezon öncesi Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kaybeden Fenerbahçe, transfer sezonunun en hızlı takımı oldu. 9 yeni oyuncuyu kadrosuna katan yönetim, takımda olan diğer oyunculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Fenerbahçe'de teklif alan ve gönderilmesi düşünen tam 11 oyuncu belli oldu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

2/16
BİRÇOK OYUNCU SATIŞ LİSTESİNDE

Önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Takımda olan oyunculara teklifler yağıyor. Başta attila Szalai olmak üzere birçok oyuncu satış listesinde.

3/16
TAKIMDA İSTENMEYEN OYUNCULAR GÖNDERİLECEK

Fenerbahçe bir yandan da kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını azaltmayı planlıyor. Bu sezon Jorge Jesus'la 7 yabancı transferi yapan yönetim, tecrübeli adamın takımda düşünmediği yabancıları elden çıkaracak.

İşte o liste...

4/16
GİDECEĞİ KONUŞULAN SZALAİ İDMANDA YOK

Fenerbahçe dün yaptığı antrenmanla Avrupa Ligi 3. eleme turunda Slovacko ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Serdar, Ferdi, İrfan Can, Joshua King, Altay ve Pedro'nun antrenmana katılmadığı belirtilirken, Attila Szalai'nin de idmana çıkmadığı öğrenildi. 24 yaşındaki Macar stoperin, bel ağrıları nedeniyle antrenmana katılmadığı belirtildi.

5/16
Bilindiği üzere Szala'nin adı Wolfsburg başta olmak üzere birçok kulüple anılıyor. Sosyal medyada da taraftarlar, yıldız futbolcunun idmana çıkmamasını “Transfer olacak“ şeklinde yorumladı.

6/16
İşte iç transferdeki son durum...

1- Novak'tan ayrılması istendi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Çek futbolcu, alacaklarının bir kısmını bırakabilir.

7/16
2- Meyer, Caulker ve Lemos'un anlaşmaları feshedilecek.

8/16
3- Attila Szalai ile Wolfsburg başta olmak üzere ilgilenen ciddi kulüpler var. Fenerbahçe, oyuncuyu 13 milyon Euro'nun altında bir rakama satmayacak.

9/16
4- Zajc için resmi teklifler var. Sarı-lacivertliler, 6- 7 milyon Euro civarında bir rakama deneyimli futbolcuyu elden çıkaracak.

10/16
5- Pelkas ayrılmak istediğini kulübe iletti. Jorge Jesus'un da takımda düşünmedigi Yunan futbolcu için belirlenen bonservis 4 milyon Euro.

11/16
6- Flamengo'dan Rossi'ye ilgi var... Fakat Brezilya kulübü 10 milyon Euro'nun altında bir bonservis teklif etti. F.Bahçe'nin hedefi Rossi'den 12-13 milyon Euro kazanmak.

12/16
7- Muhammed Gümüşkaya ile başta Umraniyespor ve Ankaragücü olmak üzere birçok Süper Lig takımı ilgileniyor. Ayrıca Westerlo da devrede. Kiralık gönderilebilir.

13/16
8- Berisha'ya Bundesliga'dan teklifler var. Oyuncu yakın zamanda ayrılabilir.

14/16
9- Samatta ile ilgilenen kulüpler var fakat oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle orta yol bulunamıyor. Samatta, Fenerbahçe'de kazandığı 2.2 milyon Euro'luk maaşı istiyor.

15/16
10- Yeni transfer Thiago Çukur gelişmesi ve tecrübe kazanması için kiralık gönderilecek.

16/16
11- Valencia'ya 2 milyon Euro civarında MLS'ten teklifler var. F.Bahçe tecrübeli oyuncusunu 4 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bırakmayacak. Jesus için Valencia önemli bir rol taşıyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol