Fenerbahçe'de 4 isim yolcu; İşte detaylar
31.07.2022 - 13:46
1/5
Fenerbahçe'de son yapılan takviyelerin ardından takımdaki yabancı futbolcu sayısı 22'ye yükseldi. Sarı-lacivertlilerde bu doğrultuda kadroda düşünülmeyen 4 isimle yolların ayrılması kararı alındı.

2/5
SAMATTA'YA TALİP VAR

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden Mbawana Samatta'ya Gent talip oldu. Belçika ekibinin tecrübeli santraforu kiralık olarak transfer etmek istediği aktarıldı. Gent'in Mbawana Samatta'nın maaşını tamamen karşılayamadığı kaydedildi.

3/5
CAULKER'A GİRESUNSPOR KANCASI

Fenerbahçe'de yapılan transfer hamleleri sonrası forma şansı bulması artık çok zor duruma düşen Steven Caulker konusunda da sürpriz bir gelişme yaşandı. Steven Caulker'ın durumunu Giresunspor'un yakından takip ettiği belirtildi.

4/5
MEYER İLE FESİH

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Max Meyer konusunda da flaş bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler ile Max Meyer arasında sözleşme feshi konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

5/5
LEMOS'TAN GELİR BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de Steven Caulker gibi savunma rotasyonunda forma şansı bulması zor gözüken Mauricio Lemos konusunda da karar alındı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcudan transfer geliri elde etmek istediği belirtildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol