Fenerbahçe'de büyük Arda Güler tehlikesi
30.07.2022 - 12:24
1/6
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan genç Arda Güler, Fenerbahçeliler'in göz bebeği konumunda ancak Fenerbahçe'yi büyük bir tehlike bekliyor.

2/6
SÜRESİ AZALDI

Fenerbahçeliler'in adeta pamuklara sardığı Arda Güler, yeni sezonda henüz istediği kadar forma şansı bulamadı. Dinamo Kiev maçlarında yaratıcılık problemini aşamayan Sarı-Lacivertlilerde 17 yaşındaki genç futbolcu ilk tercih edilen isimlerden olmadı.

3/6
YİNE SİL BAŞTAN

Fenerbahçe her sezon olduğu gibi bu yıl da kadrosunda yine yapboz yaparak 9 futbolcuyu transfer etti. Fenerbahçe'nin öz kaynağı Arda Güler ise ilk maçta sadece 18 dakika süre buldu. 17 yaşındaki genç yıldız, rövanş mücadelesinde kulübeye mahkum oldu ve hiç süre alamadı.

4/6
SÖZLEŞMESİNDE BÜYÜK TEHLİKE

Yaklaşık 5 ay önce Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme yapan Arda Güler'in ilk sene 20, ikinci sene 25 ve üçüncü sene 30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Arda Güler'in oynama zorunluluğundan doğan çok düşük bir miktarla serbest kalma bedeli de var.

5/6
5 MİLYON EUROYA AYRILABİLİR

Bir sezonda en az 1500 dakika oynama zorunluluğu olan Arda Güler'in bu süreden az forma giymesi halinde Fenerbahçe'yi büyük bir tehlike bekliyor. Zira söz konusu senaryoda 17 yaşındaki Arda Güler sadece 5 milyon euroya serbest kalacak.

6/6
ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe forması ile Süper Lig, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde toplam 16 maça çıkan Arda Güler, 3 gol atarken 4 de gol pası vermeyi başardı. (SABAH)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol