İşte Fenerbahçe'nin as stoper adayları
26.07.2022 - 11:20
1/5
Kim Min-Jae'nin ayrılığı ve Serdar Aziz'in beklenmedik sakatlığı sonrası stoper transferinde gaza basan Fenerbahçe, Flamengo'da forma giyen Gustavo Henrique ile anlaşmıştı. Henrique'nin evrak işlerinin çözülmesinin ardından 29 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Ancak teknik direktör Jorge Jesus, savunma hattına bir isim daha almak istiyor. Listedeki adaylarla ilgili son durum ise şöyle...

2/5
PABLO MARI

Bonservisi İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal'de olan Pablo Mari, geçen sezonu İtalya'da Udinese formasıyla geçirdi. Mari Jorge Jesus'un istediği oyuncular arasında 1 numarada yer alıyor. İspanyol stoperin kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında bitiyor. 28 yaşındaki oyuncunun şu anki şartlarda Arsenal'de kadroya girmesi zor gözüküyor. Piyasa değeri 5 milyon euro civarında olan Mari'yi Arsenal'in, maaşını karşılama şartıyla bedelsiz kiralayabileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

3/5
NINO

Teknik direktör Jorge Jesus'un savunma için istediği bir diğer isim Fluminense'den Nino'ydu. Nino ile her konuda anlaşıldı ve 25 yaşındaki futbolcunun da Jesus'un takımında oynamak istediği öğrenildi. Ancak yerine bir stoper almadan Nino'yu bırakmak istemeyen Brezilya kulübü, normalde 6 milyon euro isterken, Portekiz temsilcisi Porto'nun da devreye girmesiyle fiyatı bir anda artırdı. Şu an için Kırmızı-yeşilliler, bonservis olarak 8 milyon euro talep ediyor.

4/5
LEO ORTIZ

Brezilya ekibi RB Bragantino'da oynayan Leo Ortiz için menajerliğini yapan ailesiyle daha önce temasa geçildi. 26 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu yönde. Ancak 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacının kulübü Bragantino, bonservis bedeli olarak yaklaşık 7.5 milyon euro istiyor. Bu rakamı çok bulan Kanarya, karşı taraftan indirim bekliyor.

5/5
RUBEN SEMEDO

Yunanistan temsilcisi Olympiakos'ta oynayan Ruben Semedo, Jorge Jesus'un yakından tanıdığı bir başka oyuncu... Semedo, Sporting Lizbon forması giydiği dönemde aynı zamanda vatandaşı da olan Portekizli hocayla birlikte çalışmıştı. Geçen sezon Olympiakos'ta fazla forma giyemeyen 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle kontratı gelecek sezon sonunda bitiyor. Maliyet açısından Semedo'nun bonservis bedelinin 2.5 milyon euro civarında olduğu bildirildi. (Fanatik)

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol