Joao Pedro için yorum: "Lider bir forvet"
20.07.2022 - 10:08
1/6
Tuttomercatoweb'in yazarı Gaetano Mocciaro, Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro'yu yorumladı. İşte o yorumlar...

2/6
“HARİKA YETENEKLERE SAHİP“

Fenerbahçe 'nin yeni yıldızlarından biri olmasına kesin gözüyle baktığımız Joao Pedro, teknik anlamda harika yeteneklere sahip.

3/6
“HER İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR“

2014 yılında Estoril'den, Cagliari'ye katıldı. Pozisyon olarak atak orta saha, 10 numara, forvet arkası ve 4-4-2 sisteminde ileri uçta oynayabiliyor. Şut özelliği oldukça başarılı. Her iki ayağını da kullanabiliyor. Kafa vuruşu ve asist özelliği var.

4/6
“PENALTILARI O KULLANIRDI“

Cagliari'de penaltı atışlarını o kullanırdı. 29 penaltının 23'ünde hedefi bulmuştu. Geçen sezon forma giydiği 39 maçta rakip fileleri 13 kez salladı ve 4 de asist yaptı.

5/6
“ONUN İMZASI VARDI“

Cagliari'nin attığı gollerin çoğunda onun imzası var ve kaptanlığını yaptığı kulübün idol isimlerinden biriydi. Özellikle son yıllarda, taraftarların en popüler oyuncularının başında geliyordu. İtalyan futbolu için genel anlamda iyi bir hücum oyuncusu olduğunu söyleyebiliriz. 2018 yılında yasaklı bir madde kullandığı için 6 ay futboldan men cezası almıştı. Eşi İtalyan ve bu sayede İtalyan vatandaşlığını aldı. Normalde Brezilya'da dünyaya geldi.

6/6
“LİDER ÖZELLİĞİ YÜKSEK“

Milli Takım 'da teknik direktör Roberto Mancini, yeni bir forvet arıyordu. Ancak tek maçını, Makedonya karşısında oynadı. 89'da oyuna girdi ve 90+2'de Makedonya'nın golüyle İtalya, Dünya Kupası'na gidemedi. 30 yaşında ve tekrar Gök Mavililer'in bir parçası olacağını pek sanmıyorum. PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar'ın iyi bir arkadaşı. Santos'ta, Neymar'la birlikte (2012, 2013) forma giydi. Kulübüne bağlı, profesyonel ve lider özelliği yüksek olan bir oyuncu. Türkiye'de başarılı performanslar göstereceğini düşünüyorum.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol