Miguel Crespo: "Jesus ile daha iyi olacağım"
18.07.2022 - 14:37
1/12
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Miguel Crespo, Record gazetesinden Francisco Guerra'ya konuştu. İşte Crespo'nun sözleri...

2/12
“JESUS İLE DAHA İYİ OLACAĞIM“

Jorge Jesus ile çalışmak çok ama çok iyi. Herkes onun çok saygın biri olduğunu ve birçok şampiyonluk kazandığını biliyor. Bu yüzden kariyerimin bu noktasında Jesus gibi bir antrenörle yolumun kesişmesi çok iyi oldu. Onunla birlikte çok daha iyi bir oyuncu haline geleceğim. Çok talepkar bir teknik direktör ve bu da oyuncuları için çok iyi.

3/12
“JESUS SAHADA ÇOK TALEPKAR“

Jorge Jesus çok eğlenceli ve komik biri. Madalyonun iki yüzü var aslında. Sahada çok talepkar, çok istekli ve öyle olduğuna sevindim. Saha dışında, iyi huylu, nazik ve sakin bir adam. Onunla çalışıyor olmak harika bir deneyim.

4/12
“NİTELİKLERİMİ BİLİYORUM“

Sezon öncesi çok iyi geçti. Yavaş yavaş hız ve güven kazanıyorum. Ne yazık ki sakatlığımdan dolayı Fenerbahçe'nin oynadığı 5 hazırlık maçının 2 tanesinde oynayabildim. Ancak, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Niteliklerimi biliyorum ve önümüzdeki uzun sezonda takıma katkı sağlamak istiyorum.

5/12
“BU SEZON KUPALAR KAZANMALIYIZ“

Bu sezonki hedefim, mümkün olduğunca çok maçta oynamak, takıma yardım etmek ve kazanılacak şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Buradayım işte. Şampiyonluklarla yaşayan, nefes alan büyük bir kulüpteyim. Bu sezon gidip kupalar kazanmalıyız.

6/12
“BU SEZON KUPALAR KAZANMALIYIZ“

Bu sezonki hedefim, mümkün olduğunca çok maçta oynamak, takıma yardım etmek ve kazanılacak şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Buradayım işte. Şampiyonluklarla yaşayan, nefes alan büyük bir kulüpteyim. Bu sezon gidip kupalar kazanmalıyız.

7/12
“F.BAHÇE, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ“

Biz çok büyük bir kulübüz. Fenerbahçe olarak Türkiye'nin en büyüğüz. Hazır olmalıyız, çünkü sezon çok zor ve çok uzun olacak. Tek hedefimiz şampiyonluk.

8/12
“LINCOLN VE BRUMA ÇOK İYİ TRANSFERLER“

Lincoln ve Bruma, Fenerbahçe'nin yaptığı çok iyi iki transfer. Bireysel kaliteleri çok üst düzey. Şimdi o kalitelerini maçlarda göstermeleri gerekecek ve onlarla birlikte şampiyon olacağız. Fenerbahçe çok kaliteli ve çok iyi transferler yaptı.

9/12
“YENİ TRANSFERLER BENİ MOTİVE ETTİ“

Orta sahaya yeni oyuncular geldi. Bu transferler beni daha çok motive etti. Ben çok rekabetçi biriyim ve sağlıklı rekabetin tadını çıkarıyorum. Ne kadar çok kaliteli kadron varsa, sezon boyunca zorlukları o kadar iyi aşarsın. Güçlü bir planla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Önümüzde birçok maç var ve hepimiz fırsat bulacağız.

10/12
“KIEV'İ ELEMELİYİZ“

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev'i geçmeliyiz, elemeliyiz. Bu kadar! Çok zor maçlar oynayacağız ve hazırız.

11/12
“HEDEFİMİZ GRUP AŞAMASI“

Tüm takım Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyor. Bu bir hedef ama şu an orayı düşünmüyoruz. Şu an tek düşüncemiz Dinamo Kiev. Geçersek, bir sonraki turu düşünürüz. Her zaman maç maç, tur tur gitmelisiniz. Her şey yolunda giderse Şampiyonlar Ligi grup aşamasına ulaşacağız, ki bu hepimizin hedeflediği bir şey.

12/12
“ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYAL DEĞİL, HEDEF“

Şampiyonlar Ligi marşını dinlemeyi hayal ediyorum. Bu kulüp seviyesindeki en iyi organizasyon. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir hayal değil, bir hedef. Bunu başaracağımıza da inanıyorum.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol