Fenerbahçe'de hedef 4 transfer daha
17.07.2022 - 12:31
1/7
Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluk, Avrupa'da da Şampiyonlar Ligi arenasında gruplara kalarak, adından söz ettirmek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. (Fanatik)

2/7
SAVUNMAYA İKİ HAMLE

Kim Min-Jae'nin gidişi sonrasında savunmaya mutlaka bir stoper almak isteyen Kanarya'da, teknik direktör Jorge Jesus'un talimatıyla sol bek transferi de yapılacak.

3/7
ROSSI VE BERISHA GİDİYOR

Diego Rossi ve Berisha'yı da bir şekilde elden çıkarmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, hücum bölgesine de iki bitirici ismi almak adına temaslarını sürdürüyor. İşte an itibarıyla Kanarya'nın transfer gündemindeki son durum...

4/7
JOAO PEDRO

2014'ten beri Cagliari'de oynayan ve geçen sezon İtalya Ligi Serie A'da küme düşen kulübüyle, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Joao Pedro, artık sadece imzaya kaldı. Fenerbahçe, hem forvet hem de forvet arkası oynayabilen Pedro için Cagliari ile 6.5 milyon euro üzerinden anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin, 30 yaşındaki Brezilya asıllı İtalyan yıldızın İstanbul'a gelen menajeriyle bir araya geleceği ve son detayları konuşacağı bildirildi. Yüksek ihtimalle de Pedro'nun, yakın zamanda İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçirilmesi ve imzayı atması bekleniyor.

5/7
ALASSANE PLEA

Berisha ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, Joshua King ve Serdar Dursun'un bulunduğu forvet hattına ayrıca M'Gladbach'tan Alassane Plea'yı katmak istiyor. 29 yaşındaki Fransız oyuncunun, Alman kulübüyle sözleşmesi 2023'te bitiyor. Kanarya'nın, tecrübeli forvetle her konuda anlaştığı konuşuluyor. Alınan bilgiye göre Plea'ya, 3 yıl için senelik 2.5 milyon Euro verilmesi planlanıyor. Fenerbahçe, 5 milyon euro bonservis isteyen Almanlar'dan indirim bekliyor. Tarafların ortak noktada buluşmaları durumunda, transfer resmiyet kazanacak.

6/7
NINO

Kim Min-Jae'nin gidişi sonrasında Jorge Jesus, mutlaka bir savunmacı istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin listesinde Flamengo'dan Rodrigo Caio, Arsenal'den Pablo Mari, Famalcao'dan Penetra ve Olympiakos'tan Semedo yer alıyordu. Bu isimlere, Brezilya'dan RB Bragantino'dan Leo Ortiz ve Fluminense'den Nino da eklendi. Özellikle Jesus'un, Nino konusunda oldukça istekli olduğu ve önceliği 25 yaşındaki oyuncuya verdiği gelen haberler arasında yer alıyor. Kulübü Fluminense ile sözleşmesi 2024'te bitecek olan tecrübeli stoper için 6 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ediliyor.

7/7
GIUSEPPE PEZZELLA

Geçen sezonu Atalanta'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Parma'da olan Giuseppe Pezzella, Kanarya'nın sol bek transferinde ciddi şekilde ilgilendiği oyuncular arasında yer alıyor. Jorge Jesus'un da beğendiği oyunculardan biri olan Pezzella için İtalya Ligi Serie B'de mücadele eden Parma ile pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe, 24 yaşındaki İtalyan futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak istiyordu. İtalyanlar, bonservisiyle vermek istiyor. Parma'nın, Pezzella için 4 milyon euro civarında bir para talep ettikleri, Kanarya'nın 3 milyon euroya kadar çıktığı bildirildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol