İşte Fenerbahçe'nin stoper adayları
16.07.2022 - 12:56
1/8
Kim’in gidişinin ardından Fenerbahçe’de savunma takviyesi öncelik haline geldi. Yönetim, belirlenen isimler için hemen kolları sıvadı. Gündeme gelen birçok isim olsa da Sarı-lacivertliler’in listesinde 5 oyuncu ön plana çıkıyor.

2/8
RODRIGO CAIO

Teknik direktör Jorge Jesus, Willian Arao’nun ardından Flamengo’dan bir başka eski öğrencisi, Caio’yu istiyor. Fenerbahçe yönetimi, Brezilya ekibinin bir kez daha kapısını çalarak 29 yaşındaki stoperin mali şartlarını soracak. 5 kez Brezilya Milli Takımı’nın da formasını giyen Caio, Sao Paulo altyapısından yetişip, yıllarca bu kulüpte oynatıktan sonra 2019’un ocak ayında Flamengo’ya 7 milyon euroya imza atmıştı. Başarılı oyuncunun İtalyan pasaportu da bulunuyor.

3/8
PABLO MARI

Jorge Jesus’un bir başka öğrencisi Pablo Mari, Flamengo’daki başarılı performansı sonrası 29 Ocak 2020’de sürpriz bir şekilde Arsenal’a transfer olmuştu. Ancak burada beklentileri karşılayamadı. İspanyol savunmacı geçen sezonu Udinese’de kiralık geçirdi. İngiliz ekibi, Mari’yi kadroda düşünmüyor ve bu kez bonservisiyle göndermek istiyor. 29 yaşındaki stoperin, kurulan ilk temasta Sarı- lacivertlilere yeşil ışık yaktığı kaydedildi. İlk teklifin 3 milyon euro olması bekleniyor.

4/8
ALEXANDRE PENETRA

Gözlemci ekibi ve Jesus’un yönetime sunduğu isimlerden biri de Famalicao’nun yıldızı Alexandre Penetra. 20 yaşındaki oyuncu Benfica altyapısından Famalicao altyapısına transfer olmuş, geçen sezon ise A takıma yükselmişti. Penetra, ilk sezonunda performansıyla dikkatleri üzerine geçti, takımının en iyilerinden biri olmayı başardı. Fenerbahçe, genç savunmacı için girişimlere başladı. Portekiz basınına göre Famalicao, Penetra için 6 milyon euro istese de yönetim, pazarlıkla bu rakamı düşürmeye çalışacak.

5/8
RUBEN SEMEDO

Portekizli stoper Ruben Semedo, menajerler tarafından Fenerbahçe’ye önerilmişti. Semedo, saha içindeki yetenekleriyle göz doldursa da saha dışı vukuatları yüzünden yönetimin çekincesi var. 28 yaşındaki futbolcu, Villarreal’de oynarken silahlı kavgaya karışmak, beyzbol sopasıyla adam yaralamak, tartıştığı birinin evini basıp alıkoymak ve tehdit gibi suçlamalar nedeniyle 3 kez göz altına alınmıştı. İspanyol ekibi de sözleşmesini feshetmişti. Semedo’nun maliyeti uygun olsa da yönetimin ciddi çekinceleri var.

6/8
JASON DENAYER

Fenerbahçe'de, Kim Min-Jae'nin yerine düşünülen bir diğer isim Jason Denayer. Daha önce Galatasaray forması da giymiş olan 27 yaşındaki Belçikalı stoper, Lyon ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservissiz şekilde takıma katılabilecek durumda. Kim Min-Jae'nin savunmadaki hızından ödün vermek istemeyen Fenerbahçe, Denayer'in de oldukça hızlı bir stoper olması sebebiyle bu transferi gündemine aldı.

7/8
LEO ORTIZ

Brezilya ekiplerinden RB Bragantino'da forma giyen 26 yaşındaki Leo Ortiz, Jorge Jesus'un listesinde bulunan isimlerden biri. 1.85 boyundaki sağ ayaklı isim, son iki yılda gösterdiği çıkış ile dikkatleri üzerine çekti.

8/8
NINO

Fluminense'de forma giyen Nino da Jorge Jesu'un özellikler istediği isimlerden birisi. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için Fenerbahçe girişimlerini sıklaştırmış durumda.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol