İngiliz devinden Fenerbahçe'nin yıldızına transfer kancası! Kanarya'nın prensi rekor bonservisle gidiyor...
14.07.2022 - 15:03
1/17
Gelecek sezon Jorge Jesus önderliğinde 3 kulvarda mücadele edecek olan Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ozan Tufan, Allahyar ve Mesut Özil'le yollarını ayıran sarı lacivertliler, yıldız futbolcusunu Premier Lig devi Fulham'a göndermek için hazırlık yapıyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen oyuncu için beklenen bonservis bedeli ise dudak uçuklattı. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberinin tüm detayları...

2/17
Fenerbahçe, yıldız futbolcusunu Premier Lig devi Fulham'a göndermek için hazırlık yapıyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen oyuncu için beklenen bonservis bedeli ise dudak uçuklattı.

3/17
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

4/17
Tecrübeli teknik adam Jesus'un gelişiyle art arda transferleri bitiren sarı lacivertlilerde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

5/17
AYRILIKLAR ART ARDA GELMİŞTİ

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Ozan Tufan, Allahyar ve Mesut Özil, beklenen performansları karşılayamamıştı.

6/17
Geçtiğimiz sezon Konyaspor'la oynanan karşılaşma sonrası kadro dışı kalan Ozan Tufan, Hull City'e transfer olurken, Mesut Özil, Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu.

7/17
FULHAM'IN HEDEFİNDEKİ OYUNCU BELLİ OLDU

Fenerbahçe'de gündem Attila Szalai. Talipleri her geçen gün artan Macar stoper için son talip Premier Lig'den Fulham oldu.

8/17
Bir diğer İngiliz ekibi Nottingham Forest da Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalmış ancak sarı lacivertliler 20 milyon euroda diretince geri adım atmıştı.

9/17
Forest, Attila Szalai yerine Mainz'dan 10 milyon euroya Moussa Niakhate ile kadrosunu güçlendirdi.

10/17
Bu hamle sonrası Fulham'a adeta gün doğdu.

11/17
ATTILA SZALAI FULHAM YOLUNDA

İngiliz basınından aktardığı habere göre; Fenerbahçe'nin kapısını çalan Premier Lig'in yeni ekibi Fulham'ın Szalai için 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği yazıldı.

12/17
Başkan Ali Koç'un 20 milyon euro bonservis istediği 24 yaşındaki stoper için pazarlık masasında orta yolun bulunabileceği, Szalai'nin de Premier Lig'e gitmek için yönetime baskı yaptığı belirtildi.

13/17
ALİ KOÇ'UN İNADI KIRILDI

Attila Szalai için 20 milyon euronun altında hiçbir teklifi değerlendirmeyen Başkan Ali Koç'un, Macar stoperin performansındaki düşüş sonrası inadının kırıldığı öğrenildi.

14/17
15 milyon euroya kadar çıkan piyasa değeri an itibariyle 12 milyon euroya düşen Szalai'nin daha fazla değer kaybetmesinden korkan Koç, Fulham'ın teklifini kabul edecek gibi görünüyor.

15/17
Fenerbahçe kariyerinde 65 maça çıkan Attila Szalai, özellikle Kim Min-Jae ile yakaladığı uyumla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.

16/17
Vitor Pereira döneminde 3'lü savunmaya geçiş sonrası performansı giderek düşen Macar oyuncu, zaman zaman sol bekte görev yapmak zorunda kalmıştı.

17/17
Szalai Fenerbahçe formasıyla 4 gol 2 asistlik performans sergilerken, hiçbir maçta kırmızı kart görmedi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol