Fenerbahçe'de acı gerçek: Kırık kalpler durağı
13.07.2022 - 12:17
1/7
Fenerbahçe ile çok sevilen kaptanlarının yolları hep kötü şekilde ayrıldı. Oğuz Çetin, Alex de Souza, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve son olarak Mesut Özil... Sarı-lacivertli formaya olan sevdalarıyla öne çıkan bu isimlerin tamamı jübile yapmadan, tartışmalarla gönderildi.

2/7
FENERBAHÇE'DE DEĞİŞMEYEN GERÇEK

Başkanlar, dönemler, futbolcular değişiyor, bir gerçek değişmiyor: Fenerbahçe'de kaptanlığın sonu kötü biter… Kariyerine sarı-lacivertli forma altında son vermesi beklenen bir kaptanın, Mesut Özil'in kaderi de ayrılık oldu. İsmail Kartal ile soyunma odasında yaşadığı tartışma nedeniyle Özil kadro dışı bırakıldı. Tüm af ihtimalleri tükenip yeni sezon çalışmalarına alınmayınca tecrübeli futbolcunun sözleşmesi geçen günlerde anlaşmayla feshedildi.

3/7
EFSANELER NASIL GİTTİ?

Bir dönem ‘Dünyanın en iyisi mi' listelerine giren Mesut Özil'in, ‘Çocukluk hayalim' dediği Fenerbahçe'den ayrılığı ise aslında sürpriz bir durum değil. Oğuz Çetin'den Alex'e; Emre Belözoğlu'ndan Volkan Demirel'e Gökhan Gönül'e, sarı-lacivertli kulüp bir şekilde efsanesi olan isimlerle iyi ayrılamıyor. Türk futbolunun unutulan adeti jübile, Fenerbahçe'de de yüzünü göstermez oldu.

4/7
OĞUZ ÇETİN

Fenerbahçe kariyeri, dönemin başkanı Ali Şen'le yaşanan sürtüşme ile sona erdi. 1996 şampiyonluğunun mimarlarından olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman, hemen ardından takımdan gönderildi.

5/7
ALEX DE SOUZA

Brezilyalı futbolcunun kontratı Başkan Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemikler sonrası feshedilmişti. 8 senede 344 maça çıkıp 169 gol-133 asiste imza atan Alex, 2012'de ayrıldı. Daha sonra heykeli dikildi.

6/7
VOLKAN DEMİREL

Fenerbahçe’ye 2002'de geldi, 17 yıl oynadı. 523 maçla sarı-lacivertli formayı en fazla giyen futbolcu olan Demirel, önce kadro dışı bırakıldı. Affedildi ama Ali Koç'un temiz sayfa politikasından o da nasibini aldı.

7/7
EMRE BELÖZOĞLU

“Galatasaray’da oynarken de Fenerbahçeliydim” diyen Emre Belözoğlu, üç farklı dönemde 7 sene sarı- lacivertlilerde oynadı ama ona da jübile nasip olmadı. Ekim 2021'den bu yana Başakşehir'in teknik direktörü. (Sözcü/İrfan Yirmibeş)

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol