Ali Koç'tan şampiyonluk mesajı
11.07.2022 - 16:51
1/7
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulüpte düzenlenen bayramlaşma töreninden açıklamalarda bulundu.

2/7
“ALİ KOÇ BAŞKAN, FENERBAHÇE ŞAMPİYON“

Ali Koç, bayramlaşma töreninde kürsüye gelirken “Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon“ tezahüratları yapıldı.

3/7
“İNŞALLAH 100. YILDA ŞAMPİYON OLURUZ“

Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç “Sarı-lacivert başarılarla dolu nice bayramlar diliyorum. 30 Temmuz'da Yüksek Divan Kurulu'nda genel bir değerlendirme yapacağız. Akdeniz Oyunları'nda 108 madalya aldık, 27 madalya Fenerbahçeli sporcular tarafından ülkemize kazandırıldı. Tüm madalya alanları tebrik ederim. Zor bir seneyi geride bırakıyoruz. Akdeniz Oyunları'ndaki başarı... Futbol Takımı istediğimiz yerde ligi bitiremedi. Ancak İsmail Kartal yönetimindeki performans, sonuçlar, tribünlerin kenetlenmesi, aslında bize ilerisi için ışık veriyor. Arkasından Erkek Basketbol Takımı'nın şampiyonluğu, sonra Tekerlekli Basketbol Takımı'nın şampiyonluğu... Bu başarıların, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılındaki başarıların habercisi olmasını umut ediyorum. İnşallah Fenerbahçe, bu güzel ülkenin 100. yılında şampiyon olur.“ dedi.

4/7
ŞAMPİYONLUK MESAJI

Futbol Takımı hakkında konuşan Ali Koç “Yeni, hocamız Jorge Jesus'un önderliğinde, yaptığımız takviyelerle, yapacağımız takviyelerle, inşallah sezon başından itibaren göstereceğimiz, performansın şampiyonluğun habercisi olmasını temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

5/7
“TFF'NİN ADIMLARI DEVRİM NİTELİĞİNDE“

TFF hakkında açıklama yapan Ali Koç “Sayın Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kurullarla ilgili değerlendirmemi 30 Temmuz'da yapacağım. Şu an inceleme aşamasındayız. Ama gördüğüm kadarıyla, en azından yönetim kurulu seviyesinde iyi niyet var. Bazı düşünceler devrim niteliğinde. Şeffaflık olması, adil rekabetin sağlanması açısından, tüm şüpheleri minimize etmesi açısından kısa sürede çok önemli adımlar atıldı. Bana göre en azından yakın tarihimizde Türkiye Cumhuriyeti devletinin gördüğü en kötü, en skandal federasyon başkanı ve yönetim kurulunu geride bırakmış bulunuyoruz. Ve bu yönetim, inanın, Türk futboluna ziyadesiyle çok ama çok tahribat, güven unsuru erozyonu, kötü hakemliklerin yaşandığı, her anlamda, maddi-manevi açıdan, sportif açıdan, idari açıdan büyük zarar vermiştir. Bunu toparlamak zaman alacaktır. O yüzden Fenerbahçe olarak biz, yeni atanan TFF'ye elimizden gelen yardımda bulunmaya çalışacağız. Çünkü inanıyoruz ki onların inancı, futbolu daha şeffaf, daha adil noktaya getirmek, tahribat gören marka değerini yükseltmektir. Yılların erozyonu, tabii kolay olmayacaktır ama onlara el uzatmamız lazım. Görürsek ki eski alışkanlıklar, eski yapısal süreçler, ilişkilerle yönetilen bir futbol olursa, biz her zaman olduğu gibi tepkimizi koyarız. Ama peşinen bunu yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. 3-4 haftada yapılanlar, alınan kararlar, bizim söylediğimiz, hepsi ifade edilen konular. İnşallah onlar da bu amaçlarını, samimi bulduğumuz amaçlarını gerçekleştirirler ve Türk futbolunu en kısa dönemde, en azından doğru istikamete çevirip doğru adımı atarlar.“ dedi.

6/7
“KENETLENİN“

Taraftarlara şampiyonlukla ilgili mesaj gönderen Ali Koç “Türkiye'ye dünya çapında en iyi hocalardan birini getirdik. Ama bir hoca gelecek ve her şey tozpembe olacak diye bir şey yok. Jorge Jesus ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. İnişler ve çıkışlar olacaktır. Dünyada her maçını kazanan yok. Engebeli yollarda her zamankinden çok kenetlenin ve destek verin. Daha bismillah demedik. Şu anki imkanlarımız çerçevesinde Türkiye'ye gelebilecek en iyi hocayı getirdiğimize inanıyoruz. Bunu yapmak kolay değil ama bir hoca gelecek, her şey toz pembe olacak diye bir şey yok. İnanıyorum ki yeni hoca liderliğinde mutlu sona ulaşacağız. Tabii ki uzun sezonda iniş çıkış olacaktır, hiç kimse bir ligin bütün maçlarını kazanarak şampiyon olmuyor, böyle bir şey dünyada görülmemiştir. Her zamandan daha çok kenetlenmeniz, her zamandan çok destek vermeniz lazım, hesabını sezon sonunda yapacağız. Daha bismillah demeden dakika bir gol bir misali, camiamız nezdinde sosyal medyada malum hesaplar çalışmaya başladı. Birkaç gün önce hocamızı istifa ettirdiler. Bana ve yönetime etkisi yok. Ama inanıyorum ki samimi, iyi niyetli, sadece Fenerbahçe başarısını isteyen, satır aralarını okuyamayan, bu furyaya katılabilen taraftarlar oluyor. Kenetlenin. Tribünlerin nasıl olduğunu hepiniz gördünüz. Bunlar Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecektir. Hep beraber tüm branşlarda kazanalım ve takımımıza en büyük desteği verelim.“ açıklamasını yaptı.

7/7
“TRİBÜNLER TEKRAR BOŞALMASIN“

Son olarak Kovid ile ilgili konuşan Ali Koç “Tekrar maske taktık. Kovid vakaları artmaya başladı. Yoğun bakımlar dolmaya başladı. Sporcular nezdinde de önlemlerimi arttırdık. Eskisi gibi biraz dikkatli olalım. Allah korusun, bir dalga ile tribünler tekrar boşalmasın. Her şeyden önce sağlık.“ dedi.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol