Bruma'dan çarpıcı açıklamalar
28.06.2022 - 10:08
1/6
Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli yıldız Armindo Bruma, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2/6
“HEDEFLERİMİZ VAR“

Yeni sezona hep birlikte başladık. Takım gerçekten çok iyi bir şekilde çalışıyor. Bu sezon ulaşmak istediğimiz hedefler var. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

3/6
“ZAMANA İHTİYACIM VAR“

Sezona yeni başladık, henüz 1 hafta oldu. Kendi potansiyelimi biliyorum. Benim için öncelikli olarak ilk hedefim takıma yardım etmek. Yavaş yavaş yüzde 100'üme ulaşacağım. Sezonun ilk maçına hazır olmak için üst düzeyde çalışıyoruz. Yeni bir sistemde oynuyorum. Buna alışmaya çalışıyorum. Yeni takım arkadaşlarım var, alışmam gerekiyor. Zaman ilerledikçe her şey yoluna girecektir.

4/6
“İLK GELDİĞİMDEN DAHA OLGUNUM“

Türkiye'ye ilk geldiğimde çok gençtim. Yıllar geçtikçe tecrübe kazandım. Hem saha içi hem saha dışında daha olgunum. İyi bir yolda olduğumu düşünüyorum.

5/6
“FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP“

Transfer sürecimde hocamızdan bir telefon aldım. Jorge Jesus telefonda beni istediğini söyledi. Kulübün hedeflerinden bahsetti. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp zaten. Fenerbahçe'ye yardım etmek için buradayım. Umarım herkes iyi bir performans gösterir ve hedeflerimize ulaşırız.

6/6
“BEN VAAT VERMEM“

Ben vaatler vermek istemiyorum. Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüp takıma yardım etmek istiyorum. Taraftarlar zaten oyun stilimi biliyor. Yavaş yavaş performansıma ulaşacağım. Bu konuda sakinim. Elimden gelenin en iyisini vereceğim.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol