İsmail Kartal'dan transfer talebi! Fenerbahçe'nin röntgenini çekti
22.01.2022 - 11:25
1/10
Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de tecrübeli çalıştırıcı raporunu hazırladı. Sarı-lacivertli kulüpte yaklaşık 2 haftadır görevde olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin transfer önceliklerini belirledi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/10
2 POZİTİF VAKA

Fenerbahçe, 2 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Rutin yapılan Covid-19 PCR testinde iki futbolcumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın sağlık durumları iyi olup tedavi ve izolasyon süreci başlamıştır.“

3/10
FERDİ RESMEN AY-YILDIZ

Ferdi Kadıoğlu’nun milli takım tercihi resmiyet kazandı. TFF yaptığı duyuruyla Ferdi’nin ay-yıldızlı formayı seçtiğini açıkladı. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kısa bir süre önce A MillĂ® Takım tercihini Türkiye’den yana kullanan Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’nun seçimi, FIFA nezdinde de resmiyet kazandı. Ferdi Kadıoğlu’na, nice başarılar kazanacağı bir millĂ® takım kariyeri diliyoruz.“

4/10
ZAJC İDDİASI

Hull City’de Miha Zajc iddiaları devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın satın aldığı Championship ekibinin Sloven yıldızı kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Ocak ayı bitmeden Hull City’nin 27 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediği vurgulandı. Zajc bu sezon Fenerbahçe’de 25 resmi maça çıktı ve 3 gol attı.

5/10
YABANCI KONTENJANI DOLU

Fenerbahçe’de yabancı kontenjanı şu anda dolu durumda. Tam 14 yabancısı olan sarı-lacivertlilerde kiradan dönen Allahyar henüz forma şansı bulamadı. Bu nedenle şu anda hem transfer yapabilmek hem de Allahyar’ın forma giyebilmesi için kadroda yabancı kontenjanının açılması gerekiyor.

6/10
TRANSFER ÖNCELİKLERİNİ SAPTADI

Fenerbahçe’de yaklaşık 2 haftadır görev yapan ve takımın başında 2 lig maçına çıkan teknik direktör İsmail Kartal, gördüğü eksikleri belirledi. Başkan Ali Koç’a sunmak üzere raporlarını hazırlayan Kartal, transferdeki öncelikleri saptadı.

NOKTA ATIŞI TRANSFER

Çok sayıda oyuncu transferine gerek olmadığına ve nokta atışı transfere inanan 60 yaşındaki çalıştırıcı 4’lü sistem oynattığı için buna bağlı ihtiyaçları öne çıkardı. Burada savunma beklerindeki eksiklik göze çarptı.

7/10
SOL BEKTEKİ EKSİKLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

İsmail Kartal’ın sol bekteki alternatif eksikliğine dikkat çektiği öğrenildi. Sağ bekte Nazım Sangare dışında Ferdi, Osayi-Samuel, Burak Kapacak gibi alternatifler olduğunu bilen Fenerbahçe’nin hocasının, sol bekte Novak’ın tek kaldığını vurguladığı kaydedildi.

8/10
FERDİ HÜCUMA YAKIN OYNAYACAK

Szalai’yi stoperde Kim’le oynatmak isteyen deneyimli teknik adam, Macar oyuncuyu sol bek yerine stoperde tutmayı doğru buluyor. Ferdi’nin ise savunma bekinin aksine hücuma yakın oynaması isteniyor.

9/10
VALENCIA GÜÇ KATABİLECEK

Forvet hattında acil bir eksiklik olmadığına da inanan teknik heyetin, Valencia’nın form kazandıkça güç katabileceğini bildirdi. Öte yandan Serdar Dursun ve Berisha gibi isimlerin de hücum hattındaki alternatifte yer aldıkları kaydedildi.

10/10
ŞARTLARA GÖRE ORTA SAHA TAKVİYESİ

Sadece orta sahada da bir hareketlilik olabileceği belirtiliyor. Gustavo ve Sosa’nın yetersiz kalmaları nedeniyle bilhassa 6 numarada bir ihtiyaç doğabileceği ifade ediliyor. Şartlara göre orta sahada da takviye bekleniyor.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
İsmail Kartal: "Biz kendi işimize bakalım"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol