Acun Ilıcalı'dan bomba transfer! Fenerbahçe'nin yıldızı teklifi kabul etti
21.01.2022 - 11:46
1/11
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'yle ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ocak ayı ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna takviyeler yapmak konusunda çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerin genç yıldızına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu öğrenildi. Ünlü iş insanı ve televizyoncunun genç futbolcuyla transfer için anlaşma sağladığı, Fenerbahçe Kulübü'yle de bugün görüşeceği ifade edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/11
HULL CITY'İ RESMEN SATIN ALDI

Acun Ilıcalı'nın İngiltere'den kulüp satın alma hayali geçtiğimiz gün gerçekleşti. Ünlü iş insanı ve televizyoncu, Championship ekibi Hull City'i satın aldı. Championship ekibinden yapılan açıklamanın ardından anlaşma resmiyet kazandı. Acun Ilıcalı'nın devre arası transfer döneminde takıma takviyeler yapacağı öğrenildi.

3/11
İNGİLİZ BASININDA GÜNDEM OLDU

Acun Ilıcalı'nın Hull City'i satın aldığını resmen satın alması İngiliz basınında da geniş yer buldu. Ada medyası, iş insanının Championship ekibini satın almasını manşetlere taşıdı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya üzerinden anlaşmayı noktaladığı belirtildi.

4/11
GÖZÜNÜ SÜPER LİG'E ÇEVİRDİ

Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, Ocak ayı ara transfer ve tescil döneminde yeni takımına transfer takviyeleri yapma kararı aldı. Ünlü iş insanının bu gelişmeler sonrasında gözünü Süper Lig'in yıldızlarına çevirdiği öğrenildi. Öte yandan Acun Ilıcalı'yla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

5/11
ALLAHYAR İLE ANLAŞTI

Dijital spor içerik platformu Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de forma giyen Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmek için anlaşma sağladı. Acun Ilıcalı'nın bu transferi noktalamak için girişimlerine hız verdiği belirtildi.

6/11
F.BAHÇE'YLE GÖRÜŞECEK

Haberin ayrıntılarında Acun Ilıcalı'nın Allahyar Sayyadmanesh transferini noktalamak için bugün Fenerbahçe ile görüşeceği ifade edildi. Acun Ilıcalı'nın genç forveti transfer etmek konusunda prensipte anlaştığı vurgulandı.

7/11
9 GOL VE 4 ASİST

Acun Ilıcalı'nın transfer etmek için anlaşma sağladığı Allahyar Sayyadmanesh, 2021-2022 sezonunun ilk yarısında kiralık olarak Zorya Luhansk forması giydi. Ukrayna temsilcisinde 24 maçta süre aldı. İranlı golcü bu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Allahyar Sayyadmanesh aynı süreçte 4 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

20 yaşındaki santraforun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. İranlı golcünün güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'in bonservisini 2019-2020 sezonunda 753 bin euro karşılığında almıştı.

8/11
KARAGÜMRÜK'LE EL SIKIŞTI

Acun Ilıcalı'nın Hull City'e transfer etmek için Aleksandar Pesic'i de listesine eklediği öğrenildi. Ünlü televizyoncu ve iş insanının, İstanbul ekibiyle transfer için el sıkıştığı belirtildi.

9/11
PESIC İLE GÖRÜŞECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Aleksandar Pesic'in transfer için kısa zamanda Hull City ile masaya oturacağı vurgulandı. Fatih Karagümrük FK, sezon başında golcü futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

10/11
12 GOL, 2 ASİST

Fatih Karagümrük'ün Sırp golcüsü Aleksandar Pesic bu sezon Süper Lig'de 21 maçta forma şansı buldu. Aleksandar Pesic bu mücadelelerde 12 kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki santrafor takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

11/11
SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Aleksandar Pesic'in Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Sırp futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. 29 yaşındaki oyuncu şu ana kadar 1 kez Sırbistan Milli Takımı forması giydi.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol