İsmail Kartal'dan galibiyeti getiren sözler: "Oyundan zevk alın"
21.01.2022 - 11:41
1/6
Altay maçının devre arasında “Sakin olun” uyarısı yapan Kartal “Bu maçı kazanacağız. Oyundan zevk alın. Galibiyet gelecek” diyerek takımını motive etti.

GALİBİYETİ GETİREN SÖZLER

Fenerbahçe’ye nefes aldıran galibiyetin arkasında teknik direktör İsmail Kartal’ın oyunculara aşıladığı moral ve öz güvenin etkisi büyük...

2/6
TAKIMINI BÖYLE ATEŞLEDİ

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Tercih ettiği kadroyla, yaptığı değişikliklerle farkını ortaya koyan tecrübeli teknik adam devre arasında yaptığı konuşmayla takımını ateşledi.

3/6
“SAKİN OLUN, PANİK YAPMAYIN“

Hakem kararlarının da etkisiyle soyunma odasına moralsiz gelen oyuncularına “Sakin olun bu maçı kazanacağız” diyen Kartal “Skor ne olursa olsun panik yapmayın, taktik disiplinden kopmayın. Kendinize güvenerek oynayın. Oynadığınız oyundan zevk alın. Göreceksiniz gol ve goller atacağız” destek verdi.

4/6
BÜYÜK COŞKUYA FREN GELDİ

Kartal’ın ikinci yarı başlarken yaptığı oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle Fenerbahçe gaza basarken çok sayıda pozisyon üretti. Maç sonrası soyunma odasında 3 puanın getirdiği büyük coşkuya ise fren geldi.

5/6
“SEVİNECEK ZAMAN YOK“

İsmail Kartal “Bu galibiyet için sevinecek zamanımız yok. Sivas deplasmanına konsantre olmak zorundayız. Bu maçı da kazanarak lige verilecek araya moralli girmeliyiz” sözleriyle oyuncularını ikaz etti.

6/6
BABACAN AMA DİSİPLİNLİ

Kartal’ın babacan tavırları ama disiplinden taviz vermeyen duruşu takım içinde hocaya karşı hem sevgi hem de saygıyı beraberinde getirmiş durumda.

Diğer Haberler
Ali Koç: "Türk futbol tarihi daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır"
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol