Alman hocadan Fenerbahçe'ye yeşil ışık! Mesut Özil detayı dikkat çekti...
14.01.2022 - 12:32
1/10
Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımda sezon sonuna kadar İsmail Kartal teknik direktörlük görevini üstlenirken, başkan Ali Koç yeni yapılanma için Avrupa turuna çıkmıştı. Ali Koç'un ilk durağı Joachim Löw için Almanya oldu. (Sabah)

2/10
İsmail Kartal'ın göreve getirilmesinden sonra taraftarın tepkisiyle karşılaşan Ali Koç, yeni sezon için hoca arayışlarına devam ediyor. İki isim üzerinden yürüyen Ali Koç, önce Löw ile görüştü. Bugün de Portekizli hoca Jorge Jesus ile görüşecek.

3/10
LÖW'DEN YEŞİL IŞIK

Löw ile bir süredir görüşme gerçekleştiren Ali Koç, geriye kalan sezon için Alman hocayı ikna edememişti. Sezon yarısında takım çalıştırmak istemeyen Löw bu isteği reddetmişti.

4/10
Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Alman teknik adam ile ülkesinde yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. İlk buluşmanın olumlu geçtiği ve 61 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Mesut Özil ile Joachim Almanya Milli Takımı'nda bir süre beraber çalışmışlardı.

5/10
B PLANI JORGE JESUS

Tarafların bir kez daha bir araya geleceği ifade edildi. Almanya'dan pozitif izlenimlerle ayrılan Ali Koç'un ikinci durağı ise Lisbon şehri oldu.

6/10
SÜRECİ FAZLA UZATMAK İSTEMİYOR

Benfica ile sözleşmesini bitiren Jorge Jesus ile bugün bir araya gelmesi beklenen başkan Koç, Portekizli teknik direktörle şartları masaya yatıracak. Bu görüşme trafiğinin ardından sarı-lacivertli yönetim yol haritasını belirleyecek.

7/10
Yönetim, gelecek sezon için Löw veya Jesus arasında tercih yapacak. Süreci fazla uzatmak istemeyen Fenerbahçe, gelecek sezon için kariyerli bir hocayla el sıkışıp transfer planlamasını da ona göre yapmayı düşünüyor.

8/10
DİKKAT ÇEKEN MESUT ÖZİL DETAYI

Fenerbahçe'deki hoca sirkülasyonu Mesut Özil'in kariyeri ile zıtlık teşkil ediyor. Sarı-lacivertlilere gelmeden önce Schalke 04 (2006-08-Mirko Slamka), Werder Bremen (2008-2010-Thomas Schaaf), Real Madrid (2010-13-Mourinho ve Ancelotti) ve Arsenal (2013-2021-Wenger, Emery, Arteta) formaları giyen yıldız futbolcu, bu 15 yılda geçici teknik direktörler hariç 7 hoca ile çalıştı.

9/10
Ancak geçen sezon 25 Ocak'ta F.Bahçe'ye gelen Mesut, İsmail Kartal'ın 12 Ocak'ta açıklanmasıyla birlikte, 353 günde 4. teknik direktörünü gördü. Özil, Erol Bulut'la başlayan sezonu Emre Belözoğlu ile bitirirken. yeni sezona da Pereira ile girdi. Ve bir sürpriz olmazsa da İsmail Kartal ile bitirecek.

10/10
MERT HAKAN YANDAŞ'TAN F.BAHÇE'YE KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Mert Hakan Yandaş'ın sol kasığında ikinci derece zorlanma ve kanama bulguları tespit edildiği açıklandı.

Sarı-lacivertli ekip, Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bugün antrenman sonrası hissettiği ağrı dolayısıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan oyuncumuz Mert Hakan Yandaş'ın, sol kasığında ikinci derece zorlanma ve kanama bulguları tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır“ ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol