Süper Lig devinden Aaron Boupendza hamlesi! Transfer için girişimler başladı...
13.01.2022 - 16:56
1/14
Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile gol kralı olan Aaron Boupendza, yeniden Türkiye'ye geri dönüş hazırlığında. Afrika Kupası'nda bulunan ve ilk maçında galibiyeti getiren golü atan Gabonlu forvet için Süper Lig devi devreye girdi.

2/14
HATAYSPOR 200 BİN EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Atakaş Hatayspor'un geçtiğimiz sezonun başında Bordeaux'tan 200 bin Euro'ya transfer ettiği Gabonlu forvet Aaron Boupendza, Bordo Beyazlı formayla Süper Lig'i salladı.

3/14
Boupendza, Atakaş Hatayspor formasıyla 38 maçta 22 gol atarak Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

4/14
HATAYSPOR 10 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe, Galatasaray ve Krasnodar'ın da talip olduğu Gabonlu golcü için 10 milyon Euro isteyen Hatayspor, Al-Arabi'den gelen 4 milyon 250 bin Euroluk teklifi kabul etti ve Boupendza, Katar'ın yolunu tuttu.

5/14
KATAR'A MUTSUZ, DÖNMEK İSTİYOR

Al-Arabi formasıyla 12 maçta 4 gol atıp 2 asist yapan Aaron Boupendza'nın Katar'da mutsuz olduğu ve Süper Lig'e geri dönmek istediği iddia edildi. Gabonlu forvetin transferi için sürpriz bir gelişme yaşandı.

6/14
FENERBAHÇE'DE HEDEF GOLCÜ TRANSFERİ

Teknik direktör konusunu İsmail Kartal ile çözen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı. Gol yollarında problem yaşayan Kanarya'nın ilk hedefi kaliteli bir santrfor takviyesi yapmak

7/14
BOUPENDZA GİRİŞİMİ

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe'nin golcü listesinde yer isimlerden biri Boupendza. Sarı-lacivertlilerde sezon başında Hatayspor'dan Al-Arabi kulübüne giden Aaron Boupendza için girişimler hızlanacak.

8/14
KULÜBÜNDE MUTSUZ

Al-Arabi'de mutsuz olan 25 yaşındaki golcü, şu sıralarda Afrika Uluslar Kupası'nda Gabon'un başarısı için ter döküyor.

9/14
OCAK SONUNDA GELEBİLİR

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Boupendza transferi gerçekleşse dahi oyuncunun gelişi ocak sonunu bulacak. Kupada Gabon, Komorlar'ı 1-0 mağlup ederken golü Boupendza kaydetti.

10/14
YENİDEN GOLLERİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR

4.2 milyon euro'ya transfer olduğu Al-Arabi'de merkez değil kanat forvet olarak görev yapan ve bu nedenle verimsiz olan Boupendza, yeniden gollerine devam edebileceği bir takımda oynamak istiyor.

11/14
110 MAÇTA 45 GOL 7 ASİST

Alt yapı eğitimini Fransa'da alan Boupendza, kariyerinde Bordeaux, Feirense, Tours FC, Pau gibi takımlarda forma giydi. Kulüpler tarihinde 110 resmi karşılaşmaya çıkıp 45 gol, 7 asist üretti. Oyuncu, Hatayspor'da 22 gol atıp Süper Lig Gol Kralı olmuştu. Ayrıca Boupendza'nın Gabon Milli Takımı'nda da 23 maçta 4 golü bulunuyor.

12/14
MURIQI GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'de forvet yollarında ilk hedef ise Vedat Muriqi. Lazio'da aradığını bulamayan Muric, eski takımı Fenerbahçe'ye dönmek istiyor.

13/14
MALİYETİ TRANSFERİ ZORLAŞTIRIYOR

İtalyan kulübü oyuncuyu bonservisiyle göndermeyi planlarken yüksek maliyet sarı-lacivertlilerin işini zorlaştırıyor. 17.5 milyon euro ve bonuslar karşılığında transfer edilen Muric için iki kulüp arasındaki pazarlıklar transferin gidişatını belirleyecek.

14/14
İNGİLTERE'DEN TEKLİF VAR

İngiltere'den de teklifler olmasına rağmen Vedat Muric'in Fenerbahçe'ye dönmek istemesi Kanarya'nın elini güçlendiriyor.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol