Fenerbahçe'den transferde sürpriz gelişme! Forvete Karagümrüklü Pesic
28.12.2021 - 12:05
1/6
Sarı lacivertliler, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isterken, sürpriz bir isme yöneldi. Buna göre Fenerbahçe, şu anda Süper Lig'de gol kralı pozisyonunda bulunan Fatih Karagümrüklü Pesic ile ilgileniyor. İşte detaylar...

2/6
Ocak transfer sezonunda kadrosunu mutlaka güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de gündem forvet transferi olmuş durumda. Vedat Muriqi için nabız yoklayan Kanarya'da rota bu kez Süper Lig'e dön

3/6
Sezon başında Serdar Dursun ve Berisha'yı kadrosuna katan ancak istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Süper Lig'de attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Pesic'e kanca attı.

4/6
Hürriyet'in haberine göre Valencia'nın sakatlığı, Berisha ve Serdar'ın istenen seviyeye gelmemesi nedeniyle sarı lacivertliler, golcü futbolcuyu gündemine aldı.

5/6
Fenerbahçe'nin Muriqi ve Boupendza için de girişimlerde bulunduğu ifade edilirken, bu sezon 18 maçta 11 gol atan Pesic'in kulislerde konuşulduğu kaydedildi.

6/6
KARAGÜMRÜK'E BEDAVA GELDİ

Fatih Karagümrük Aleksandar Pesic'i sezon başında kadrosuna bedava almıştı. Pesic, Karagümrük öncesi İsrail ligi ekiplerinden Tel Aviv'de oynuyordu.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol