Fenerbahçe'ye teknik direktörlük için sürpriz isim
28.12.2021 - 11:59
1/6
Fenerbahçe hem teknik adam hem golcü sorununu gidermek için düğmeye bastı. Sarı lacivertli yönetimin, yeni yılın ilk pazartesi gününe kadar hem merakla beklenen teknik direktör seçimini yapması hem de takımdaki gol sorununu çözecek bir transferi açıklaması bekleniyor.

2/6
Fenerbahçe’de 2022’ye yön verecek en kritik hafta başladı. Sarı lacivertli yönetimin, yeni yılın ilk pazartesi gününe kadar hem teknik direktör seçimini yapması hem de gol sorununu çözecek bir transferi açıklaması bekleniyor. (Hürriyet/Süleyman Arat)

3/6
BELÖZOĞLU İLE BAŞLAYAN 'AĞABEY' FORMÜLÜ RAFA KALKTI

Son Malatya maçındaki sert taraftar tepkisi, yönetimin takımı sezon sonuna taşıyacak 6 aylık ‘ağabey’ formülünü iptal etmesine neden olurken, birçok teknik adamla ve golcüyle temaslar yoğunlaştı.

4/6
LÖW-KARTAL BİRLİKTELİĞİ KONUŞULUYOR

Camiada yoğun olarak 6 aylık İsmail Kartal döneminin ardından önümüzdeki yıldan itibaren Joachim Löw-Kartal birlikteliği konuşulurken, diğer bir aday Slaven Bilic’in Fenerbahçe iddiaları için ‘dedikodu’ demesi bu ihtimali zayıflattı.Geçen yıl gündeme gelen Nenad Bjelica’nın NK Osijek’le Hırvatistan şampiyonluğunu kovalaması ve tazminat sorunu bu seçeneği de zayıflatıyor.

5/6
ROBERTO CARLOS DA GÜNDEMDE

Kulüpte adı geçen Alex de Souza için henüz net bir adım atılmazken takımı sezon sonuna taşıyacak isimlerin arasına Roberto Carlos’un da eklendiği öğrenildi.

6/6
İSMİ BİR ANDA ÖNE ÇIKTI

Halen dünya yıldızı olduğu Real Madrid’de Futbol elçiliği, kurumsal direktörlük görevlerini yürüten efsane sol bekin Türkiye’yi, ligimizi yakından tanıması, 2.5 yıl forma giydiği Fenerbahçe’yi ve taraftarları sevmesi camiada özlenen sıcak havayı yaratabilme ihtimaliyle 6 ay için düşünülen isimler arasına adının bir anda öne çıktığı da öğrenildi.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol