Fenerbahçe'de İrfan Can'a sert tepki: "Kendine gel"
28.12.2021 - 11:53
1/7
Fenerbahçe'de yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin hayal kırıklığı yaratması gündem oldu. Yaşadığı sakatlıklar, özel hayatına dikkat etmemesi ve vasat performansıyla tartışılır duruma gelen milli futbolcuya yönetimden hayli sert uyarılar geldi.

2/7
FENERBAHÇE'DE İRFAN CAN KRİZİ

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci krizi yaşanıyor. Geçen sezon devre arasında 13 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız futbolcunun saha içi performansından çok agresif görüntüsüyle gündeme gelmesi rahatsızlık yarattı. (Sözcü/İrfan Yirmibeş)

3/7
13 MAÇTA TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI

Beklentilerin altında performans sergileyen İrfan Can, sakatlığı nedeniyle 11 ve cezalarla 2 maç olmak üzere 13 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı.

4/7
SERT UYARI

Vasat futboluyla birlikte disiplinsiz davranışlarıyla Malatya maçında oyundan çıkarken teknik heyete tepki gösteren milli futbolcu, yönetim tarafından sert bir şekilde uyarıldı.

5/7
“KENDİNE GEL!“

İrfan Can'a “Kendine gel” ikazı yapıldı. Yıldız futbolcu, bugüne kadar sarı-lacivertli formayla 25 maçta 1 gol, 6 asistlik performans ortaya koydu.

6/7
TARAFTARDAN 3 İSME TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Yeni Malatyaspor maçında golü atan Novak'a asist yapmasına rağmen Mert Hakan'a ve karşılaşmanın 58. dakikasında yerini Pelkas'a bırakan İrfan Can Kahveci'ye tepki gösterdi. Fenerbahçe'de ayrıca Serdar Dursun da tepki gören isimlerden biri oldu. Öte yandan sarı-lacivertlilerde karşılaşmanın 68. dakikasında yerini Zajc'a bırakan Crespo oyundan alkışlarla çıktı.

7/7
ŞANSAL BÜYÜKA: “KULİS YAPACAĞINA OYNA“

Milliyet yazarı Şansal Büyüka, Yeni Malatyaspor maçı sonrası İrfan Can için şu yorumu yaptı: “İstesen bu kadar kötü olamazsın.İrfan Can, bu ülkenin yaratıcı, oyunun kaderini değiştirecek bir-iki oyuncusundan biri... Ama oynamıyor. Bir oynuyor, beş maç yatıyor. Oynasana kardeşim... Hocaya kulis yapacağına, her şeye bahane bulacağına, el-kol çevrene dayılanacağına, yeteneklerinin, profesyonelliğinin karşılığını versene... Her maç hayal kırıklığı yaratmak zorunda mısın?“

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol