Fenerbahçe'de son dakika Serdar Aziz gelişmesi! Bedelsiz olarak ezeli rakibe...
28.12.2021 - 11:49
1/8
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı sona ermesiyle transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serdar Aziz için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile başlayan ve 3'lü oyun sistemiyle sezona devam sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonun vazgeçilmez ismi Serdar Aziz istediği forma şansını bulamadı.

2/8
FORMA ŞANSI BULAMADI

Portekizli teknik direktör Pereira'nın Çin'den Kim Min Jae'yi de transfer etmesinin ardından 3'lü defans hattında Tisserand, Szalai ve Kim'i kullandı. Sarı lacivertlilerde sadece bu sezon 13 maçta forma giyen Serdar Aziz'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

3/8
GALATASARAY'DA DA YAPMIŞTI

Galatasaray'da sakatlık süresinden Dubai tatiline çıkan Serdar Aziz, Terim'in gözünden düşmüş ve alacakları karşılığında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Serdar Aziz geçtiğimiz günlerde benzer bir davranışı sarı lacivertlilerde de yaptı.

4/8
EŞİNİN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde gribal enfeksiyondan dolayı kadroya alınmayan Serdar Aziz, eşiyle geçtiğimiz akşam bir davete katılmıştı. Serdar'ın eşinin paylaşımı yıldız futboluyu ele vermiş, taraftarın tepkisini toplamıştı.

5/8
SEZON SONUNDA SERBEST KALIYOR

Bu gelişmeler yaşanırken tecrübeli stoper için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. 2018-2019 sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye imza atan 31 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalamazsa sezon sonu serbest kalacak.

6/8
BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Serdar’ın sezon sonuna kadar Fenerbahçe dahil hiçbir kulüple görüşme yapmayacağı öğrenildi. Ligin en kaliteli yerli stoperlerinden biri olan ve yabancı kuralından dolayı birçok kulübün kadrosunda görmek istediği Serdar Aziz için Beşiktaş’ın da ilgisi hala devam ediyor.

7/8
BOŞA ÇIKIYOR

Sezon sonu Beşiktaş dahil olmak üzere boşa çıkacak deneyimli futbolcuya birçok kulüp imza attırmaya çalışacak. Bu sezon 13 maçta forma giyen Serdar Aziz, sarı-lacivertli formayla toplam 77 maça çıkıp 8 gol kaydetti.

8/8
BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ

Galatasaray'dan alacakları karşılığında Fenerbahçe'ye imza attığı dönemde milli stoper Serdar Aziz'i ezeli rakip Beşiktaş da kadrosuna katmak istemişti. Ancak 31 yaşındaki stoper Serdar Aziz Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol