Fenerbahçe'de yeni yılda yeni teknik direktör! Mesut da görüşecek...
27.12.2021 - 12:29
1/7
Fenerbahçe, ilk yarıyı Yeni Malatyaspor'u yenerek galibiyetle kapattı, şimdi ise gözler teknik direktör konusuna çevrildi. Fenerbahçe'nin yeni hocası, yeni yılla birlikte belli olacak. Ön plana çıkan ilk isim Slaven Bilic. Hırvat hocanın alternatifleri ise Joachim Löw ile İsmail Kartal...

2/7
YENİ HOCA YILBAŞINDAN SONRA

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör bir türlü belli olmadı. Bu sürede Fenerbahçe 'nin başında geçici olarak Zeki Murat Göle yer alırken, yeni hoca ise yılbaşından sonra açıklanacak.

3/7
HEDEFTE BILIC VAR

Bu doğrultuda Kanarya'nın hedefinde daha önce ülkemizde Beşiktaş 'ı çalıştıran Slaven Bilic var. Şu anda Çin Ligi ekiplerinden Bejing Guoan'ı çalıştıran Hırvat teknik adam ile daha önce görüşme yapılmış ancak bir türlü neticelendirilememişti.

4/7
BILIC TEKLİF BEKLİYOR

Şimdi ise tecrübeli teknik adam, Kanarya'dan gelecek olan teklifi beklemeye başladı. Bir teklif yapılırsa, Bilic yüksek ihtimalle Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak.

5/7
BİR DİĞER İSİM LÖW

Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer isim de Alman Milli Takımı'nı çalıştıran ve şu anda boşta olan Joachim Löw.

6/7
MESUT DA GÖRÜŞECEK

EURO 2020'nin ardından bir yıl dinlenmek istediğini belirten 61 yaşındaki çalıştırıcıyı, Sarı-Lacivertliler'in süperstarı Mesut Özil de çok istiyor. Eğer Bilic ile anlaşma sağlanamazsa rota Löw'e dönecek. Tecrübeli teknik adamın, teklifi kabul etmesi için tüm şartlar zorlanacak ve uzun vadeli bir kontrat sunulacak. Löw konusunda Mesut'un da devreye girmesi ve deneyimli hoca ile bizzat görüşmesi bekleniyor.

7/7
ÜÇÜNCÜ SIRADA KARTAL

Listedeki bir diğer isim de İsmail Kartal. Son olarak Erzurumspor'u çalıştıran, mart ayından beri boşta olan Kartal, 2011 yılında başladığı Fenerbahçe kariyerinde 2014-15'te teknik direktörlük yapmıştı. Bilic ve Löw'ün alternatifi olan 60 yaşındaki teknik adam ile de temaslar sürüyor. Deneyimli çalıştırıcının da Sarı-Lacivertli takıma yeniden gelmeyi çok istediği gelen haberler arasında. Bilic ve Löw ile anlaşma sağlanamazsa rota doğrudan Kartal'a dönecek. (Fanatik)

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol