Atilla Szalai'nin ayrılma şartını açıkladılar! Fenerbahçe...
27.12.2021 - 12:26
1/6
Fenerbahçe'de sezonun dikkat çeken isimlerinden olan Atilla Szalai için çeşitli transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Oyuncuyla en ciddi ilgilenen kulüpler arasında Napoli de bulunuyor. İtalyan basını ise Macar stoperin hangi şartlarda Fenerbahçe'den ayrılabileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

2/6
Süper Lig'de bu sezon şu ana kadar istikrarlı sonuçlar alamayan Fenerbahçe'de performansıyla dikkat çeken isimlerden biri de Atilla Szalai oldu.

3/6
Fenerbahçe'ye gelecek vadeden bir oyuncu olarak Limassol'dan transfer edilen Macar stoper sergilediği performansla Avrupa'nın önemli ekiplerini peşine taktı. Bu takımlardan biri de Napoli...

4/6
İtalyan basınından Area Napoli'de yer alan habere göre Fenerbahçe, bonservisini 15-20 milyon euro arasında belirlediği 23 yaşındaki genç savunmacıyı ya zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak ya da kalıcı göndermeyi planlıyor.

5/6
Sarı-lacivertlilerin zorunlu satın alma seçeneği olmaksızın gelen herhangi bir kiralama teklifini kabul etmeyeceği bildirildi.

6/6
Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 26 karşılaşmaya çıkan Attila Szalai, 2 asiste imzasını attı. Macar yıldız milli takımda ise 23 müsabakada görev aldı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol