2 futbolcuya operasyon! İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil değil ama...
04.12.2021 - 11:17
1/11
Göztepe maçından sonra Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Ali Koç bambaşka bir planlamanın içerisinde yer aldı. Başkanın takım içerisinde 2 yıldız için operasyon hazırlığında olduğu anlaşılırken, bu oyuncuların uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edeceği anlaşıldı. İşte Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi...

Fenerbahçe'de sezon sonu için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertliler, sözleşmeleri bitecek olan iki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer için teklif hazırlıyor.

2/11
Fenerbahçe yönetiminin hedefi ocak ayı gelmeden bu iki isme 5'er yıllık yeni sözleşmeyi imzalatmak Sarı-lacivertli idareciler, Ferdi'nin A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana yapmasından memnun.

3/11
Bu sayede 22 yaşındaki Ferdi, Türk statüsünde oynamaya devam edecek. Yönetimin, bu tercihi de göz önünde bulundurarak bir teklif yapacağı gelen bilgiler arasında.

4/11
Kaleci Berke Özer ise başta Galatasaray derbisi olmak üzere kendisini ispat ettiği için sınıfı geçti. Sarı lacivertli yönetim, 21 yaşındaki file bekçisiyle uzun vadeli çalışmayı hedefliyor.

5/11
Berke de çocukluk hayali olan Fenerbahçe'de futbolu bırakarak aynı Volkan Demirel gibi tarihe geçmek istiyor.

6/11
Fenerbahçe'de Süper Lig'de yarın oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının planı belli oldu. Sarı-lacivertliler, cezaları bulunan Filip Novak ve İrfan Can Kahveci'den yoksun olarak maça çıkacak.

7/11
Tisserand ve Mert Hakan ise cezadan dönecek. Valencia'nın bu maçta 90 dakika oynaması beklenmiyor. İrfan'ın yokluğunda takımı Mesut Özil yönetecek. Sol bekte ise Szalai görev alacak. Orta alanda Mert Hakan'ın partneri için üç aday var: Crespo, Sosa ve Gustavo.

8/11
SORU: Fenerbahçe, yarın Rize maçına en etkili isimlerinden İrfan Can'dan yoksun çıkacak. Teknik direktör Pereira da tartışmaların odağında. Ne bekliyorsunuz bu karşılaşmadan?

9/11
GÜRCAN BİLGİÇ

Pereira için önemli bir maç değil çünkü vazgeçti. Son iki maçta oynattığı oyun, kenardaki duruşu, yaptığı değişiklikler kendisine 'dörtlüyü' telkin eden Ali Koç'a karşı bir duruştu.

10/11
Fenerbahçe oyun olarak rakibi baskılayan bir takım olmadığı için İrfan Can, Mert Hakan veya Mesut gibi özel yeteneklere ihtiyacı var. Bu nedenle oyun skorda kilitlenecektir.

11/11
Rizespor, klasik 9 kişiyle defans yapan bir takım değil. Tehdit de edecektir. Bu maçı Fenerbahçe'ye getirirse taraftar getirir. Eğer Kadıköy'de konsantrasyon yüksek olursa sahadakiler de en azından daha dik-güvenli olurlar.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol