Vitor Pereira için yolun sonu! O maçta puan kaybederse...
04.12.2021 - 11:12
1/6
Süper Lig'e bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla Fenerbahçe'de işler pek istenildiği gibi gitmiyor. İlk 14 haftanın sonunda zirvenin 12 puan uzağında bulunan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira'nın da koltuğu sallanıyor. İşte detaylar...

2/6
Süper Lig'de son 6 maçta 1 kez kazanabilen, UEFA Avrupa Ligi'nden de elenen Portekizli teknik direktör camianın güvenini büyük ölçüde yitirmiş durumda. Ancak hiç değilse devre arasına kadar görevde kalmayı umut ediyor.

3/6
Bunun tek yolu ise ligde kalan 5 maçı kazanmak. Bunun farkında olan tecrübeli çalıştırıcı ilk olarak yarın konuk edecekleri Çaykur Rizespor'u yenerek üzerindeki baskıyı hafifletmek istiyor.

4/6
Galibiyet halinde zaman kazanacağını düşünen Pereira'nın sonrasında seri yakalayıp, en azından ocak ayına kadar görevde kalmayı planladığı belirtiliyor.

5/6
5'te 5 yaparsa hoca değişikliğinin askıya alınma ihtimalı var. Ancak bu kolay değil. Zira Rize'nin ardından Gaziantep (D), Beşiktaş, Karagümrük (D) ve Malatya maçları var.

6/6
Derbi dışında Gaziantep'te selefi Erol Bulut, Karagümrük maçında ise yerine düşünülen Farrioli ile kapışacak. Rizespor maçında puan kaybı halinde ise Pereira'nın hemen gönderilmesi bekleniyor.

(Fotomaç)

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol