Uzun süredir bekleniyordu! Fenerbahçe'ye devre arasında süper golcüyü bitiriyor
27.11.2021 - 13:23
1/21
Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları büyük bir gizlilikle devam ediyor. Vitor Pereira, hem Galatasaray hem de Olympiakos karşılaşmalarında Macar stoper Szalai'yi ilk 11'de oynatmadı. Attila Szalai'nin yeni durağının İngiltere olması bekleniyor. Fenerbahçe, başarılı defans oyuncusunun satışından 20 milyon € gelir bekliyor. Oradan gelecek parayla forvet transferi de bitirilecek.

2/21
Geçen sezon Samatta, Thiam, Enner Valencia ve Cisse hücum hattıyla sezona başlayan Fenerbahçe golcülerinden verim alamamıştı. Başkan Ali Koç bu sezon için başarılı bir golcü transfer edeceklerini belirtmişti fakat Mergim Berisha taraftarın gözüne giremedi.

3/21
Sarı lacivertliler bu sezon başında önce bonservisi elinde olan Serdar Dursun'u renklerine bağladı. Serdar Dursun'un ardından transferin son günlerinde Alman oyuncu Mergim Berisha transfer edildi.

4/21
Berisha, ligde sadece Kasımpaşa ağlarını sarsarken UEFA Avrupa Ligi'nde de Royal Antwerp'e karşı iyi bir oyun oynayarak harika bir gol attı.

5/21
Fenerbahçe taraftarı devre arasında takımı yukarıya taşıyacak, gol yükünü çekecek bir santrafor transferi istiyor. Bu noktada Fenerbahçe yönetimi gözünü İngiltere'ye çevirdi!

6/21
İNGİLTERE'DEN BEKLENEN HABER GELDİ! MENAJERİ KULÜP BAKIYOR...

Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alexandre Lacazette'nin menajeri kulüp aramaya başladı. 30 yaşındaki Fransız golcü sözleşmesinin son yılına girdi.

7/21
2017'de Arsenal'e 53 milyon Euro bedelle transfer edilen Lacazette, bu sezon sadece 7 maçta forma giydi. Bir kez gol sevinci yaşayan Fransız golcünün kulübüyle sözleşmesi Haziran 2022'de sona eriyor.

8/21
Sözleşmesinin son yılına girerken oyuncunun menajeri de kulüplerle görüşmeye başlayacak. Arsenal ile Lacazette arasında sözleşme görüşmeleri olmayacak.

9/21
İngiltere'den gelen son dakika bilgisine göre iki taraf için de ayrılık seçeneği en güçlü ihtimal.

10/21
FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDEKİ LACAZETTE'DEN TRANSFER İTİRAFI!

Fransız golcü Alexandre Lacazette, Telefoot'a yaptığı röportajda 'Geleceğim hakkında neler olacağı yakında belli olacak. Tabi ki menajerim uygun seçenekler için çalışmalara başladı.' dedi.

11/21
Sözlerine devam eden Alexandre Lacazette, 'Teklifler geldiğinde neler olacağını göreceğiz. Zorlukları severim, güzel projeleri dinlemek istiyorum. Ocak ayından sonra doğru kararı vermek istiyorum.' diyerek takımdan ayrılacağının sinyalini verdi.

12/21
MİKEL ARTETA'DAN MESUT ÖZİL GÖNDERMESİ!

Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, Lacazette ile ilgili bir soruya yanıt verirken Mesut Özil'e göndermede bulundu.

13/21
Arteta, 'Lacazette için yaşadığımız problem daha önce de bazı oyuncularda başımıza geldi. Sözleşmenin son döneminde böyle sıkıntılar yaşanabiliyor, Ocak ayında bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.' dedi.

14/21
Mikel Arteta da Lacazette ile çalışmak istemiyor. Oyuncuyu isteyen kulüpler arasında Inter, eski takımı Lyon, Marsilya, Valencia gibi takımlar var.

15/21
Net bir 9 numara arayan Fenerbahçe'nin de Lacazette'ye bir ilgisi var. Arsenal döneminde Lacazette ile birlikte oynayan Mesut Özil bu transferde aracı olabilir.

16/21
Fenerbahçe taraftarı da Lacazette'nin bu durumundan hareketle devre arasında transferin yapılmasını çok istiyor.

17/21
Kariyerinde Ligue 1'de 203 maça çıkıp 100 gol atan Lacazette, Premier Lig'de ise 51 gole imza atarken 23 kez de asist yaptı.

18/21
Avrupa Ligi'nde 22 golü bulunan Fransız golcü Şampiyonlar Ligi'nde de beş kez fileleri sarstı.

19/21
Yıldız golcü Fransa milli takımıyla da 16 kez maça çıktı ve 3 gol attı.

20/21
Eğer Arsenal ikna edilebilirse Lacazette için bonservis ödemeden transfer gerçekleştirilebilir.

21/21
Sarı lacivertliler ilk etapta Lacazette ile anlaşarak oyuncuyu bonservis ödemeden kadroya katmak istiyor.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol