Vitor Pereira istedi! Ocak'ta bir sol bir de sağ kanat transfer edilecek, dev operasyon...
26.11.2021 - 23:48
1/12
UEFA Avrupa Ligi grubunu üçüncü sırada bitiren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. Spor Toto Süper Lig'de de lider Trabzonspor'un 10 puan gerisinde olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın kanatlara iki transfer istediği ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iki isim belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğü o isimler...

2/12
DERBİ GALİBİYETİ MORAL OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray'ı Nef Stadyumu'nda 2-1 mağlup eden sarı-lacivertlilerde bu 3 puan camiadaki moralleri düzeltmişti. Fenerbahçe'nin Olympiakos maçını oynamasının ardından bu hava yeniden olumsuz yönde esmeye başladı.

3/12
VITOR PEREIRA İKİ TRANSFER İSTEDİ

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler devam ederken sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın yönetimle bir araya geldiği öğrenildi. Süper Lig devinin Portekizli çalıştırıcısının Ocak ayında iki kanat takviyesi yapılması yönünde yönetime görüş verdiği ifade edildi.

4/12
İKİ SÜRPRİZ İSİM GÜNDEME GELDİ

Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın raporu sonrasında yönetimin transfer çalışmalarına başladığı belirtildi. Tüm bu gelişmeler sonrası Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertlilerin transfer gündemine iki sürpriz isim geldi. İşte o isimler...

5/12
MIN-KYU SONG

Fenerbahçe'de transfer gündemine gelen ilk isim Güney Kore Ligi'nde Jeonbuk Hyundaki forması giyen Min-Kyu Song oldu. 22 yaşındaki oyuncunun transferi için vatandaşı Kim Min-Jae'den destek istenebileceği öğrenildi.

6/12
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Sol kanatta forma giyen tecrübeli futbolcunun, Güney Kore ekibi ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. 4 yıllık kontratı bulunan Min-Kyu Song'un güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro civarında gösteriliyor.

7/12
6 KEZ MİLLİ OLDU

Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Kim-Min Jae'nin de formasını giydiği Güney Kore Milli Takımı'ndan 6 kez davet alan genç futbolcu bu maçlarda gol sevinci yaşamadı. Min-Kyu Song, Güney Kore'deki 2021 sezonunda 28 mücadelede 8 gol ve 1 asist üretti.

8/12
BONSERVİSİNE 1,47 MİLYON EURO

Profesyonel futbolculuk kariyerine Daejeon'da başlayan 22 yaşındaki oyuncu daha sonra sırasıyla Nonsan, Shinmyong, Chungju, Phang Steelers ve Jeonbuk Hyundaki formaları giydi. 22 yaşındaki oyuncunun bonservisi için sezon başında 1 milyon 470 bin euro bonservis bedeli ödendi.

9/12
SAĞ KANADA JANUZAJ HAMLESİ

Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sağ kanat pozisyonu için sürpriz bir isim gündeme geldi. Real Sociedad'ın başarılı oyuncusu Adnan Januzaj da Süper Lig devinin transfer listesine dahil oldu.

10/12
SÖZLEŞMESİ 2022'DE BİTECEK

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adnan Januzaj bu sezon Real Sociedad formasıyla 19 resmi maçta forma şansı buldu. Adnan Januzaj bu mücadelelerde 2 gol ve 2 asist üretme başarısı gösterdi.

11/12
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Belçika Milli Takımı'ndan davet alan Adnan Januzaj, ülkesinin formasıyla 13 resmi karşılaşmada süre aldı. 26 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Adnan Januzaj'ın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

12/12
DEV KULÜPLERDE FORMA GİYDİ

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Adnan Januzaj'ın Manchester United kariyeri U-18 takımında başladı daha sonra Borussia Dortmund ve Sunderland'e kiralanan Adnan Januzaj, 2017-2018 sezonunda 8 milyon 500 bin euro bedelle Real Sociedad'ın yolunu tuttu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol