Ali Koç Aziz Yıldırım'ın rüyasını gerçekleştiriyor!
26.11.2021 - 23:45
1/14
Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, iki kulvarda da beklentilerin altında kaldı. Ligde zirve yarışının bir hayli uzağında kalan Kanarya, Avrupa Ligi'ne ise Olympiakos mağlubiyetinin ardından veda etti. Ligde şampiyonluk yarışını devam ettiren ve Avrupa'da da yoluna Konferans Ligi'nde devam eden Kanarya'da gözler ise transfere çevrildi. İşte detaylar....

2/14
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig macerasına başlayan Fenerbahçe, iki kulvarda da umduğunu bulamadı. Vitor Pereira önderliğinde şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Kanarya, zirve yarışının bir hayli uzağında kaldı..

3/14
Son olarak grup aşamasında Yunanistan'ın Olympiakos takımına yenilen sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Kanarya yoluna UEFA'nın yeni organizasyonu Konferans Ligi'nde devam edecek..

4/14
Öte yandan alınan bu sonuçlar ise takımda bazı oyuncuların ve Portekizli teknik adamın geleceğinin sorgulanmasına sebep oldu. Ligde derbide Galatasaray'ı yenmesiyle beraber bir galibiyet serisi yakalanamazsa Pereira ile yollar ayrılabilir..

5/14
Fenerbahçe bir başka derbi olan Beşiktaş maçı öncesinde oldukça kritik öneme sahip olan 3 maça çıkacak. Kanarya'da bütün planlar bunun üzerine yapılıyor..

6/14
İlk olarak deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak olan Fener, ardından evinde Çaykur Rizespor ve tekrar deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak. Bu 3 maçta 3'te 3 yaparak lider konumunda bulunan Trabzonspor'un ise puan kaybetmesi beklenilecek..

7/14
Sarı lacivertlilerde Olympiakos maçının ardından bazı futbolculara da tepki büyüyor. Bu isimlerin başında ise büyük umutlarla ve 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Mergim Berisha var..

8/14
Sarı lacivertli formayla 12 maça çıkan Berisha, sadece 2 gol atabildi. Özellikle Enner Valencia'nın yokluğunda santrforda süre alan Alman golcü, beklentilerin çok uzağında kaldı..

9/14
23 yaşındaki oyuncunun performansını yükseltmesi beklenirken, gözler bir yandan da transfer çevrildi. Devre arasında hücum hattını zenginleştirmek isteyen Kanarya, yıldız ismi gündemine aldı..

10/14
Alexis Sanchez ile Fenerbahçe'nin yolu yaz transfer döneminde de kesişmişti. Alexis Sanchez'in devre arasında Inter'den ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor..

11/14
Inter'den bonservisini alacak Alexis Sanchez'in yeni durağı İstanbul olabilir. 32 yaşındaki golcü oyuncu Şili Milli Takımı'yla 142 maça çıktı ve 46 gol attı..

12/14
Kariyerinde Udinese, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United ve Inter gibi takımlar olan Şilili yıldızın kulübüyle sözleşmesi 2023 Haziran ayında sona eriyor..

13/14
Inter yüksek maaşı nedeniyle Sanchez ile devre arasında yollarını ayıracak. Bu sezon yedi kez Serie A'da maça çıkan Alexis, gol atamadı..

14/14
Alexis Sanchez, 154 Premier Lig maçında 63 gol atarken Serie A'da da şimdiye kadar 154 maça çıktı. Bu maçlarda da 31 gol atan Şilili golcü Şampiyonlar Ligi'nde de 13 gol attı..

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol