Derbi zaferi sonrası yazarlardan Pereira yorumu
24.11.2021 - 11:49
1/7
Hürriyet yazarları, Fenerbahçe'nin derbi galibiyetini yorumladı. Yazının tamamı için Hürriyet gazetesini satın alabilirsiniz.

2/7
MEHMET ARSLAN: “KAZANAN, HAKLIDIR AMA...“

Pereira’nın derbi stratejisi mi? Güldürmeyin beni. Bu maçın stratejisi Ali Koç-Pereira tarafından çizildi bana göre. Pereira 3’lü savunmadan asla vazgeçmezdi.

3/7
“DEMOKLES'İN KILICI“

Ama başının üstünde ‘Demokles’in kılıcı’ sallanmaya başlayınca bu 11’i tercih etti. İyi mi yaptı? Evet, çünkü kazandı. Bu kararla Fenerbahçe bir antrenör takımı olmaktan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma evrildi. Bu ne sonuç getirecek göreceğiz.

4/7
UĞUR MELEKE: “DEĞİŞİME GİTMESİ OLUMLU“

Pereira’nın ne sebeple olursa olsun doğrularına tapmaktan vazgeçmesi olumlu. İyi oyun, iyi oyuncuyla oynanır. Pereira da iyi futbolcuları bir arada sahaya sürecek modeli üretmeli.

5/7
“BİR GALİBİYET SADECE“

Ancak şunu da unutmamak gerek: Üçlü savunmaya dönüp, 20 dakikada 4-5 net pozisyon verdiği o süreçte bir gol yiyip maçı kaybetmiş olsa tablo farklı olurdu. Bir galibiyet aldı sadece.

6/7
GÜNTEKİN ONAY: “FUTBOL ENTERESAN“

Pereira ‘nihayet’ teknik kalitesi yüksek, deneyimli ve klas 3 oyuncusunu (Mesut, Sosa ile İrfan) birlikte kullanabileceği bir formasyon oluşturdu ve rakibin baskısına boyun eğmedi. Futbol enteresan bir oyun, Pereira 2’nci yarıda Sosa ve İrfan’ı oyundan çıkarıp 3’lü savunmaya döndükten sonra oyunun hakimiyetini G.Saray’a kaptırdı ve tek bir geçiş hücumu şansı bulduğu anda da golü atarak kazandı.

7/7
“BAŞLANGIÇ PLANI DOĞRUYDU“

Başlangıç stratejisi doğruydu ama son 20 dakikadaki hamleler F.Bahçe’yi mahkûmiyete itti. G.Saray, son 30 dakikada bulduğu fırsatları değerlendirse Perreira’nın sistem ve oyuncu değişikleri ile F.Bahçe kaydedebilirdi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol