Fenerbahçe'nin yıldızına Premier Lig kancası! 14 milyon poundluk transfer teklifi...
12.11.2021 - 23:57
1/12
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda 3'üncü sırada yer alan, Süper Lig'de de oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan toplama başarısı gösteren Fenerbahçe'de eleştiri okları Teknik Direktör Vitor Pereira'ya çevrildi. Sarı-lacivertlilerde geleceği merak konusu olan Portekizli çalıştırıcı konusunda gelişmeler yakından takip edilirken, Süper Lig devinin yıldız futbolcusuna Premier Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi.

YILDIZ İSME PREMIER LİG'DEN TALİP ÇIKTI

Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçe'de son dönemdeki istikrarsız performans dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde idareciler devre arasında kadroya yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürürken, genç futbolcuya Premier Lig ekibinin talip olduğu öğrenildi.

2/12
PEREIRA TARTIŞILMAYA BAŞLANDI

7 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunun sona ermesiyle birlikte teknik direktörlük koltuğuna Vitor Pereira'yı getirdi. Sarı-lacivertliler yaz transfer döneminde kadrosunda düşünmediği isimlerle yollarını ayırırken, 9 futbolcuyu da renklerine bağladı. Bu hareketle birlikte takımdaki maliyet dengesini de korumayı başaran Kanarya, Portekizli teknik direktör önderliğinde Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak daha sonra üst üste mağlubiyetler alan sarı lacivertlilerde, Vitor Pereira da tartışılmaya başlandı.

3/12
ÜÇLÜ SAVUNMA SIKINTISI

Takıma gelmesiyle birlikte ilk işi sistemi değiştirmek olan Pereira'nın bu taktiği sezon başında işe yaramıştı. Bu sistem birçok oyuncunun performansını artırırken, bazı oyuncular ise deneyimli hocanın sistemine ayak uyduramadı. Bu süreçte defans hattında Kim-Szalai'nin yeri garanti olurken; 3. kişi olarak maçlara göre Novak, Tisserand veya Serdar Aziz tercih edildi. Devre arasında yine birkaç transferle takımı güçlendirip 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşmak isteyen Fenerbahçe'ye, piyango gibi bir haber geldi.

4/12
ALTAY BAYINDIR'A PREMIER LİG KANCASI

Fenerbahçe'deki performansıyla yükselişe geçen sarı-lacivertlilerin milli file bekçisi Altay Bayındır'a Premier Lig ekibi talip oldu. Sarı-lacivertlilerde yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması beklnenen tecrübeli eldiven, gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.

5/12
NEWCASTLE UNITED İSTİYOR

Suudi Arabistan merkezli bir konsorsiyuma 352 milyon euro karşılığında satılan Newcastle United'ın Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Suudi prens Mohammed bin Selman'ın bu transfer için gözden çıkardığı rakam da duyuruldu.

6/12
14 MİLYON POUND

Premier Lig ekibinin, Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi için teklif etmeyi düşündüğü rakamın 14 milyon pound olduğu ifade edildi. Haberin ayrıntılarında sarı-lacivertlilerin bu tutar civarındaki teklifleri kabul etmeyeceği belirtildi.

7/12
F.BAHÇE'DEN YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Altay Bayındır'a daha yüksek maaş içeren yeni bir sözleşme önereceği iddia edildi. Tecrübeli file bekçisinin güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

8/12
PERFORMANSIYLA ZİRVEYİ GÖRDÜ

Ankaragücü'nde gösterdiği etkili performansla Fenerbahçe'nin yolunu tutan Altay Bayındır; kariyeri boyunca 116 resmi karşılaşmada süre aldı. 23 yaşındaki eldiven 2 kez de A Milli Futbol Takımı formasıyla şans buldu.

9/12
OCAK'TA DÖNMESİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlık yaşayan tecrübeli file bekçisinin muhtemel dönüş tarihi de belli oldu. Genç kaleci, sakatlığın nüksetme ihtimali de göz önünde bulundurularak sabırlı bir tedavi sürecinden geçiyor. Milli file bekçisinin sahalara dönüşünün ocak ayını bulması bekleniyor.

10/12
1.5 MİLYON EUROYA GELDİ

Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki file bekçisini 2019-2020 sezonu başında kadrosuna kattı. Fenerbahçe bu transfer için MKE Ankaragücü'ne 1 milyon 500 bin euroluk bir bonservis bedeli ödedi.

11/12
BURSASPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Profesyonel futbolculuk kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Altay Bayındır daha sonra Arabayatağı ve Bursa Yol formaları giydi. 2013-2014 sezonunda katıldığı Ankaragücü altyapısında kendisini ispatlayan Altay Bayındır daha sonra Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

12/12
PRENS'İN BÜTÇESİ 1.5 MİLYAR EURO

Haberin ayrıntılarında Newcastle United'ın yeni sahibi Prens bin Selman'ın gelecek sezon takıma transfer için aktaracağı tutardan da bahsedildi. Suudi prensin, Premier Lig ekibinin transfer bütçesi için gelecek sezon 1 milyar 500 milyon euroluk rakamı gözden çıkardığı belirtildi.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol