Ali Koç'un Mesut Özil sözleri Avrupa'da manşet oldu
12.11.2021 - 18:37
1/11
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün FB TV'de gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Mesut Özil hakkında flaş ifadeler kullanan Ali Koç'un Alman futbolcu hakkında söyledikleri Avrupa basınında geniş yankı buldu. İşte detaylar...

2/11
ALİ KOÇ VİTOR PEREİRA'YA DESTEK VERDİ

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, FB TV'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Vitor Pereira'nın her koşulda arkalarında durduklarını belirten Koç, transferde de gereken hamleleri yaparak takımı daha da güçlendireceklerinin sinyallerini vermişti.

3/11
ALİ KOÇ'UN MESUT ÖZİL İFADELERİ OLAY YARATTI

Takımın yıldız oyuncusu Mesut Özil hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Koç, “Mesut'un artık işine odaklanması lazım. Ticari işlerini bırakıp nasıl Fenerbahçe'ye daha fazla katkı veririm, buna odaklanması gerekiyor. Hocamız, Mesut'tan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğini bir daha gözden geçirmeli.“ ifadelerini kullanmıştı.

4/11
İŞTE ALİ KOÇ'UN MESUT ÖZİL SÖZLERİ VE AVRUPA YANSIMALARI...

Ali Koç'un Mesut Özil ile ilgili yaptığı bu açıklamalar özellikle Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. Haberlerde “Mutsuz Mesut Özil'e Ali Koç'tan çarpıcı mesaj“ başlıkları atıldı. İşte Ali Koç'un Mesut Özil sözlerinin Avrupa'daki yansımaları...

5/11
BİLD: ALİ KOÇ MESUT ÖZİL'E SALLADI

Almanya'nın en önemli gazetelerinden Bild, Ali Koç'un sözlerini “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'e salladı“ başlığıyla okuyucularına aktardı. Haberin detayında “Mesut Özil bir kez daha saha dışı bir konuşmayla gündeme geldi. Ali Koç bu kez net bir şekilde uyarıda bulundu.“ ifadeleri kullanıldı.

6/11
SPORT1: MESUT ÖZİL'E AÇIK MESAJ

Almanya'da yayın yapan spor sitelerinden sport1, Ali Koç'un Mesut Özil ile ilgili yaptığı açıklamalara geniş yer ayırdı. Haberin detayında “Fenerbahçe'ye gelişi coşkuyla kutlanan Mesut Özil bu kez Ali Koç tarafından eleştirildi. Ali Koç, Mesut Özil'e çok açık bir mesaj verdi: İşine odaklan!“ sözleri kullanıldı.

7/11
MUNDO DEPORTİVO: UYANDIRMA ÇAĞRISI

İspanya'nın önde gelen sitelerinden Mundo Deportivo da Ali Koç'un Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamalara geniş yer ayırdı. “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'i uyandırma çağrısında bulundu“ başlığını kullanan site haberin detayında ise “Mesut Özil artık sahadaki futboluyla değil saha dışı olaylarla gündeme geliyor. Alman futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri eski günlerinden çok uzak“ ifadeleri kullanıldı.

8/11
DAİLY MAİL: SAHAYA ODAKLAN MESUT

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail sitesi Ali Koç'un Mesut Özil'e ticari ilişkilerinin bitirilmesini söylediğini manşete taşıdı. Haberde “Ali Koç, Mesut Özil'e sahaya odaklanması gerektiğini belirtti. Bu sezona iyi başlayan Mesut Özil yine de beklenen performansından çok uzakta“ sözleri kullanıldı.

9/11
GOAL: MESUT İÇİN İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Goal İngiltere, Ali Koç'un Mesut Özil'e sahaya odaklanması konusunda sert bir mesaj gönderdiğini manşete taşıdı. Haberin detayında “Mesut Özil'in işleri Arsenal'den ayrıldığı günden beri yolunda gitmiyor.“ denildi.

10/11
FOOTBALL LONDON: ALİ KOÇ MESUT'U CANLI YAYINDA ELEŞTİRDİ

Londra merkezli spor sitesi Football London, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mesut Özil'e acımasız bir tavsiyede bulunduğunu okuyucularına aktardı. Haberde “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'in sahaya odaklanmamasını çok sert eleştirdi. Özil, çocukluktan beri desteklediği kulübün başkanı tarafından canlı yayında eleştirildi.“ denildi.

11/11
MİRROR: MESUT ÇOK MUTLUYDU AMA...

İngiltere'de yayın yapan Mirror, Mesut Özil'in Fenerbahçe'de mutsuz olduğunu iddia ederek “Özil'in Fenerbahçe kabusu sürüyor. Ali Koç, Özil'e ticari ilişkilerini bir kenara koyması gerektiğini söyledi. Mesut Özil, taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye katılırken çok mutluydu ama işler istediği gibi gitmedi.“ ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol